logo

Булка мина през Ада на сватбата си, гост стъписа всички – не е за вярване какво й причини!

Булка мина през Ада на сватбата си, гост стъписа всички – не е за вярване какво й причини!

Една булка и младоженец останаха шокирани на сватбата си преди дни. Точно на една от най-важните дати през живота им се случи нещо, което не само ги стъписа, но и ще остане спомен завинаги и то неприятен.

От jenata.blitz.bg преди време ви разказахме каква огромна трагедия се крие зад сватбените снимки на Деби. Смъртта буквално е надвиснала над празничния й ден. Показахме ви и няколко ексцентрични булки, които разбиха на пух и прах всички традиции, като ошашавиха всички със скандалните си рокли.

Днес ще ви споделим за сълзите на една младоженка, която никога не е очаквала да й се случи точно това по време на сватбения й ден.

Повечето женитби вървят безпроблемно, но гостите понякога са способни на шокиращи неща и то от просто незнание.

Присъстващ на сватбата на приятели разказа за много неприятна случка по време на веселбата в ресторанта. „Избухна истинска война, за която всички ще говорим цял живот”, подема той.

Пожелалият анонимност младеж споделя, че е бил стъписан е случилото се по време на щастливия ден на влюбените.

„Гостите пристигнахме към 19 часа в ресторанта, а булката и женихът й решиха да разрежат тортата към 20 часа. Точно тогава разбраха, че се е случило нещо ужасно – гладен гост вече е нарязал тортата и си е хапнал сладко от нея”, признава мъжът.

„Въпросната торта беше триетажна – с много сметана, бисквитки и грозде”, споделя той и добавя, че след това е избухнала истинска война в залата.

Част от хората са оправдали гладникът, но други са отсекли, че така е провалил щастливия миг на двойката.

Булката не спирала да плаче и да повтаря, че всичко е съсипано./jenata.blitz.bg

Коментирай

Аврора

Аврора 03.01.2019 15:32

Истерики! И тоя, дето "си хапнал", е простак истеричен, ненаучен на нищо от майка си, и булката, дето ѝ се сринал светът заради една торта ... Глупости!

Ева

Ева 24.09.2023 8:00

Тоя път избихте рибата с тая върховна простотия? От къде ги вадите тия нелепости блиц?