logo

Експерт проговори за деликатен проблем по време на секс, случва се почти на всеки

Експерт проговори за деликатен проблем по време на секс, случва се почти на всеки

Според сексолога Олга Василенко, вероятността да ви се допишка по време на секс е възможна при няколко определени ситуации

Желанието за уриниране по време на секс е нещо абсолютно нормално. Струва си да се отпуснете и да отидете, вместо да се стискате по време на интимните ласки с половинката.

Ако не се облекчите, нищо чудно просто да не се насладите така добре на преживяването.

А вие можете ли? Китайските модели правят нещо смайващо за една минута срещу 1500 долара (ВИДЕО)

Това желание възниква от възбуда при жените. Тогава половите жлези и клиторът се увеличават. По този начин обаче пикочният канал е блокиран, което пречи на урината да излезе навън.

Според сексолога Олга Василенко, вероятността да ви се допишка по време на секс е възможна при няколко определени ситуации. При някои от тях е добре да си обърнете внимание и да потърсите лекар.

Пикочни заболявания

Поради някои урологични заболявания партньорът ви може да уринира по време на секс. Необходимо е да се посети специалист, за да се установи с точност причината.

От корсета до бикините: Революционните промени, които претърпя бельото през XX век (СНИМКИ)

Не сте достатъчно възбудени

Добре е да отделите повечко време за любовните ласки преди сащинската част, защото така е много по-трудно да достигнете до оргазъм.

Слаби мускули на тазовото дъно

Да, те също участват в процеса на задържане на урина. След бременност или раждане доста жени имат много по слаби мускули в тази обаст и по време на секс тези жени започват да уринират.

Ако изпускането по време на полов акт стане редовно, то по-добре отидете при гинеколога си. Слаби мускули могат да имат и дами, които все още нямат деца.

Най-пищните и сексапилни бедра са на... (СНИМКИ 18+)

Вродена характеристика на тялото

Има жени (около 5% от дамите), които изпитват оргазъм с уриниране. Винаги е било така и вероятността това да се промени е доста малка. Такива жени имат толкова силен оргазъм, че просто не могт да се контролират. На помощ при такава ситуация може да се притече сексолог./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай