logo

Енис разбра, че мъжът, с когото излиза, е женен, и му отмъсти брутално ВИДЕО

Енис разбра, че мъжът, с когото излиза, е женен, и му отмъсти брутално ВИДЕО

В социалната мрежа тя призова всички, които знаят за подобни предателствата, да не си мълчат

Млада жена разбра, че мъжът, с когото излиза от една година, е женен и разкри всичко на жена му. Историята си тя сподели в TikTok.

Дамата на име Енис публикува емоционално видео, в което разказва как е открила, че мъжът, в когото била влюбена, я мами. А след като узнала истината, побързала да изпрати съобщение на съпругата му, в което й разказала за връзката им. 

Измамената любовница обяснява, че това е  било най-емоционалното послание, което й се е налагало да напише.

3 фрази, които издават мъжката изневяра

"Трябва да знаете, че имах връзка с вашия съпруг през 2020 г. Запознахме се в Tinder. Малко след това се срещнахме лично и той каза, че сте разведени от три години", пишело в съобщението й.

Енис разбрала, че любимият й я лъже, когато един ден решила да му звънне. "Бях в шок и това ме безпокоеше дълго време. Вярвах на всичко, което ми казваше, и мислех, че това между нас е любов, правех планове за съвместно бъдеще", казва тя. 

След като узнала, че я мамят, тя изпитала отвращение. "Не знам какво е положението ви, но като се има предвид какво направи с мен, мога само да предполагам, че е направил същото и с вас. Никога не съм искала да ви нараня", подчертава Енис. И пожелава всичко най-добро на съпругата на бившия си любим.

 

@anyceg #cheatersgetcaught #theotherwoman #womensupportingwomen original sound - Anyce

Публикацията й бързо събра над 133 000 гледания, а в коментарите си интернет потребителите не спират да я хвалят за смелостта й. 

Малко по-късно Енис качи друго видео, в което казва, че е говорила със съпругата на измамника по телефона.  

Мария случайно разкри лукавата изневяра на съпруга си

"Тя беше мила и ми благодари, но каза, че би искала да узнае за това по-рано. Не трябвало да чакам една година, за да събера смелост да й кажа всичко - това е нещото, за което съжалявам най-много", казва Енис. 

И призова всички, които знаят за подобни предателствата, да не си мълчат. /jenata.blitz.bg 

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!