logo

Имитацията на оргазъм подтиква жените към по-чести изневери

Имитацията на оргазъм подтиква жените към по-чести изневери

Статистиката показва, че повече от половината жени редовно имитират оргазъм, за да не разстройват партньорите си и да не дават повод за скандали или той да тръгне да търси страсти на друго място.

Но сега, изследователи от САЩ са открили, че този вид поведение увеличава значително риска от прелюбодеяние. Което пък е повод за още по драматични скандали, приключващи като правило с развод.

8 признака, издаващи, че жената скоро не е правила секс


Много мъже се притесняват, че техните приятелки или жени могат да хлътнат по някой друг представител на силния пол. 

Ново проучване показа, че има основания да се предполага риск от подобна женска измяна. Оказва се, че изневерите са по-характерни за жените, които често имитират оргазъм.

Внимание, вагината може да страда от депресия! Спасението е... (СНИМКИ 18+)

Добре известно е, че женският оргазъм е много по-сложно явление от мъжкия и за жените е по-трудно да го постигнат. Но мъжете често са показват комплекси и дори се обиждат, ако не успеят да задоволят жените. 

Цялата истина за женските оргазми и какво чувстват дамите по време и след секс!

За да спестят самочувствието на партньора, много жени успешно имитират оргазъм с характерни звуци и движения на тялото. Но това води до сериозни последствия. По време на проучване изследователи от Съединените щати са установили, че колкото по-често жените решават да имитират оргазъм, толкова по-привлекателна им се струва идеята за съпружеска изневяра. 

Внимание, вагината може да страда от депресия! Спасението е... (СНИМКИ 18+)

И причината за това е очевидна. Имитират оргазъм жените, които не получават сексуално удовлетворение в леглото. По някаква причина те не обсъждат този проблем с партньора си, или такива дискусии не водят до никакви резултати. 

В същото време желанието за преживяване на истински оргазъм нараства и на неудовлетворените жените им се струва, че те ще могат да достигнат до това върховно удоволствие с помощта на други, по-умели и разбиращи проблема им партньори.

5 неща, на които мъжете обръщат внимание по време на секс

Естествено, не всички жени, които имитират оргазъм, впоследствие сменят партньорите си. Честа имитация на оргазъм обаче е причина за сериозен разговор между партньорите./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

шопендар

шопендар 13.03.2019 12:40

колко усилия за доказване на нещо известно откакто свят светува.жените са си курви по природа.

milena

milena 20.03.2019 0:05

На „дебелата" в България се гледа като на „нещо" лишено от сексапил.Ако искаш да отслабнеш и търсиш начин как да спреш похапването- това определено е за теб- няма диети,няма хапчета ,няма досадни упражнения http://bit.ly/2p1tJi2