Истинската любов съществува и разтърсващата история на тази чернокожа жена без ръце и крака е доказателство за това! (СНИМКИ)

Истинската любов съществува и разтърсващата история на тази чернокожа жена без ръце и крака е доказателство за това! (СНИМКИ)

Лекарите така и не успяват да обяснят на родителите на Джелиса Остин защо бебето им се ражда с толкова сериозни отклонения. Не могат да поставят и никаква официална диагноза. Единственото, в което били сигурни, е, че момиченцето едва ли ще доживее до 18-ия си рожден ден. 

Джелиса Остин от Хюстън, щата Тексас се ражда без ръце, колена и само със седем пръста на краката. Когато майка й я взима на ръцете за първи път, изпада в ужас. Дебора, признава, че за нея бил истински шок да разбере в какво състояние се е родила дъщеря й. "Първите няколко дни бяха най-тежките. Но след това успяхме да се справим с чувствата си", казва тя. 

Лекарите предупредили майката, че детето й няма да може да води нормален живот и едва ли ще доживее до 18-годишна възраст. 

Съпруга бе убедена в изневярата на мъжа си и ето какво узна за това след последното пране (СНИМКИ)

Но Джелиса смята, че страшно й е провървяло. Около себе си винаги имала приятели, които да я подкрепят, а в училище всички се отнасяли с нея като с най-обикновено дете. 

"Хората се отнасяха с огромна любов към мен в училище. Не си спомням да е имало някакви сериозни инциденти и подигравки. Знаете - децата са си деца. Дори ми се струва, че ме обичаха, защото за тях бях като кукла. Бяха много хубави времена", спомня си Джелиса.  

Медицинско чудо: Тара се роди без репродуктивни органи, но намери начин да забременее

Въпреки това се страхувала, че никога няма да намери своята половинка и ще си умре сама. Животът обаче й поднесъл голяма изненада и сега младата жена планира сватбата на мечтите си. 

С любовта на живота си - Джонатан Шортър, се запознава преди 13 години благодарение на общи познати. Първоначално двамата са само приятели, но после се влюбват лудо.  

Трагедия: Върху обезглавения ѝ труп намериха бележка: Това се случи с мен, защото мъжът ми... (ВИДЕО)

Джелиса е висока едва 1 метър, а любимият й - цели 170 см. Джонатан обаче гледа на своята любима като на напълно нормален човек. Недъзите на Остин по никакъв начин не се отразяват на личния им живот. "За мен няма никакво значение, че тя няма ръце или пък че е много ниска. Това никога не е оказвало някакво влияние на отношението ми към нея. Просто я обичам като най-обикновен човек и се отнасям към нея по същия начин", споделя бъдещият младоженец. 

От известно време влюбените живеят заедно и се готвят за най-важния ден в живота си. Сватбената церемония е планирана за лятото на тази година. "И двамата очакваме с нетърпение това събитие", разказва Джелиса.

Войник спаси красива еврейка от лагер на смъртта, но не можа да я пусне на свобода и реши да... (СНИМКИ)

"Когато хората ни срещнат на улицата, понякога спират, за да стиснат ръката на Джонатан и да му кажат, че е страхотен човек. Много рядко се сблъскваме с негативно отношение и слава Богу", добавя тя. 

Лекарите не могат да обяснят защо Джелиса се е родила такава. "И до ден днешен не са ми поставили адекватна диагноза. И ми се струва, че това никога няма да се случи.

Дженифър чу най-желаното нещо, но един поглед в огледалото срина живота й!

Казали са, че никога няма да ходя и че няма да доживея до 18-годишна възраст. Но, ето че вече съм на 30 и мога да правя страшно много неща", казва младата американка. 

Джелиса се научила да прави всичко сама с помощта на краката си, в това число да пише на компютърна клавиатура и да мие зъбите си.

Днес тя притежава собствена фирма, на която е посветила цялото си време. Почти всички неща в дома си е направила сама. 

В края на живота си старица разказа на съпруга си тайната на 50-годишния им щастлив брак

"Думата "не мога" не съществува в речника ми. Днес съм човека, който трябваше да стана. Искам всички хора да не забравят да бъдат себе си, да бъдат силни и никога да не се предават. Що се отнася до мен - гордея се истински със себе си, защото съм постигнала много", казва още американката. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

 

Коментирай

milena

milena 20.03.2019 0:04

Ако имаш упорити гъбички по краката ,не чакай да ти паднат ноктите.Ако нищо не помага да се спасиш от тях -не губи надежда -опитай с този мехлем премахва ги завинаги https://bit.ly/2Y86LDe