Трагедия: Върху обезглавения ѝ труп намериха бележка: Това се случи с мен, защото мъжът ми... (ВИДЕО)

Трагедия: Върху обезглавения ѝ труп намериха бележка: Това се случи с мен, защото мъжът ми... (ВИДЕО)

Мексиканката Сусана Карера изчезнала, когато отишла да вземе едно от децата си от дома на своя приятелка. Отвличането на жената е фиксирано от камера за видеонаблюдение.

Камерата е уловила момента, когато неизвестен мъж сграбчва Сусана и я натъпква в паркирала редом кола. А след седмица в мексиканския щат Веракрус, е открит обезглавения ѝ труп в черен чувал, информира CCTV. 

В окървавения пакет имало и бележка със зловещи думи, написани вероятно от похитителите ѝ:

"Това се случи с мен, защото мъжът ми отказа да плати откуп".

Както станало ясно впоследствие, Сусана и съпругът ѝ били бизнесмени и имали собствена компания Pexaluminio, уточнява Daily Mail. Похитителите поискали от мъжа на Сусана откуп в размер на 4 милиона песо (около 366 000 лева). След като не получили парите те си отмъстили зверски на невинната жена.

Съобщението за убийството е потвърдено от съпруга ѝ. Няколко часа след трагедията той написал пост във Фейсбук, в който благодарил на всички, които са го подкрепили през тези страшни дни. По информация на местните медии почерненото семейство просто не успяло да събере в срок парите за откупа.

"Благодаря на всички за вашите молитва и пожелания моята съпруга Сусана Карера да се върне у дома. За съжаление тя не успа. Тя е мъртва", гласи сърцераздирателният пост на съпруга на жестоко убитата жена./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

 

Коментирай

taka e

taka e 20.02.2019 12:10

Идеално тяло за лятото! Ускорете метаболизма и изгорете 67% мастна тъкан. Това действа!http://bit.ly/2GSDSm0