logo

Как една умна жена успя да накара неверния си мъж да зареже любовницата си

Как една умна жена успя да накара неверния си мъж да зареже любовницата си

Въпреки огромната болка, след дълги размисли тя осъзнала, че обича съпруга си и иска да спаси семейството  

Да създадеш семейство е много лесно, но да успееш да го запазиш изобщо не е лесна работа. Всеки ден се налага да правиш компромиси със себе си в името на общото благо. 

Много малко двойки могат да се похвалят със щастлив брак, в който цари спокойствие и разбирателство. Останалите или полагат усилия да го постигнат, или просто избират лесния начин и се развеждат!

Попаднах на тази история преди известно време в едно списание. В нея се разказва за това как една умна жена разбира, че мъжът й си има красива любовница, но по много изкусен начин успява да си го върне обратно. 

Такова грациозно отмъщение заради изневяра може да спретне само Агата Кристи!

Съпрузите живеели заедно от дълго време, а любовта и романтиката помежду им отдавна ги нямало. На тяхно място трайно се били настанили разговорите за деца и пари. 

Мъжът бил изключително отегчен от половинката си. Тя също не се интересувала от него и не му се възхищавала както преди. Освен това жената нямала никакво време, защото трябва да съчетава работата с домакинските си задължения. 

Съпругът започнал да остава до късно на работа. И напълно очаквано точно там започнал любовна авантюра. Тя била млада и красива и готова да го изслушва и да проявява разбиране към проблемите му. 

Изневярата и работното място

Когато не били заедно, двамата си пишели мили съобщения по телефона. За съжаление, всичко излязло наяве, когато един ден съпругата случайно попаднала на пламенната им кореспонденция.

Първоначално жената изпаднала в шок. Не знаела нито как да се държи, нито как да реагира. 

Въпреки че била убита от предателството на мъжа си, тя решила да не се издава и продължила да се държи както обикновено. Въпреки огромната болка, след дълги размисли осъзнала, че обича мъжа си и иска да спаси семейството си. 

Затова решила, че трябва да започне да си обръща повече внимание. Тръгнала на фитнес и едновременно с това започнала да спазва строга диета. 

Сами го принудихте: 7 стъпки към мъжката изневяра

В същото време не спирала да следи как се развива връзката на съпруга й с другата жена. Тя проучила добре съперницата си и установила, че авантюрата на мъжа й няма да издържи много. И се оказала права. 

С времето отношенията между двамата вече не са толкова романтични и лесни. Мъжът й не харесвал факта, че любовницата му е винаги наоколо. Тя пък, от своя страна, започнала настоятелно да го кара да напусне семейството си и да заживее с него - нещо, от което той изобщо не се нуждаел.   

Предусещайки накъде вървят нещата, измамената съпруга започнала да действа. Започнала да се   издокарва с най-новите си тоалети, купени специално за този момент, направила си нова прическа и всеки ден била добре гримирана. 

Жена се разведе след 20 години брак заради обаждане от непозната

Всичко това я направило неузнаваема. От предишната жена, облечена с дънки и размъкнати пуловери, нямало и следа. Мъжът й, разбира се, забелязал промените и все по-упорито започнал да се замисля защо изобщо е мислел да напуска семейството си. 

Ето с какви малки хитринки една умна жена успява да върне мъжа си и да запази семейството си. Макар че на нейно място бих се замислила много сериозно нужен ли ми е такъв съпруг! /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Глупости

Глупости 19.03.2020 12:47

Поголяма тъпотия не бях чела никакъв грим и няма да върне любовта

Хаха

Хаха 19.03.2020 13:54

Тя се запуснала, пък очаква някой да я поглежда. А и спрете с тоя брак, като са имали любов, дай цял живот да си окован за един и да й плащаш сметките. Всички жени затова се омъжват.

нищо не разбирате

нищо не разбирате 19.03.2020 14:34

Не е търсил любов, а разнообразие. Зацепил я е като и се е преситил. Такива мъже не умеят да обичат, това е истината.

РАЙКО

РАЙКО 19.03.2020 19:29

КАТО ДВЕ КАПКИ Л@ЙНА

Люлетка

Люлетка 20.03.2020 4:16

Много тъпо.

1708

1708 20.03.2020 4:46

не му е правила свирки затова е зарязял. новата прави свирки и гълта.

euromebel

euromebel 20.03.2020 10:33

мебели по поръчка https://euromebel.com/

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 20.03.2020 12:51

http://coronavirus.eti.pw

Анна

Анна 20.03.2020 21:55

Не се излагайте с такива статии.

Неверник

Неверник 21.03.2020 8:31

Неправдоподобна история.

бобъра

бобъра 21.03.2020 22:53

Пълна фалщификация. Айде де, оная, любовницата, да не е спала в това време. На нея това и е било втора професия, дори и да са заживяли заедно, тя първа щела да се насити и да духне към следващия. И все така доде сама реши че трябва да спре.

CarlosMip

CarlosMip 20.04.2020 14:19

Hi, here on the forum guys advised a cool Dating site, be sure to register - you will not REGRET it https://bit.ly/2VHWPjt

Гуест

Гуест 03.07.2022 14:33

Щом мъж ти изневерява жена му изневерява на съпруга си с 900 милиарди мъже около нея гола в леглото наживо тв