logo

Жена се разведе след 20 години брак заради обаждане от непозната

Жена се разведе след 20 години брак заради обаждане от непозната

Начинът, по който е осъзнала, че повече няма смисъл да живее с мъжа си под един покрив, е повече от унизителен  

Историята на жена, развела се след 20 години брак заради едно телефонно обаждане, буквално взриви интернет. Постът с тъжната й история не спира да се споделя в социалната мрежа. 

Жената не крие, че като цяло бракът й не е бил розов и с мъжа си често са имали скандали. Но начина, по който е осъзнала, че повече няма смисъл да живее с него под един покрив и е крайно време да сложи точка на всичко, е доста унизителен. 

"Със съпруга ми сме заедно почти 20 години. Срещнахме се като студенти, учихме заедно, опитахме се да изградим отношения. Нещата се получаваха различно, но това беше съвсем обяснимо - все пак бяхме млади и нямахме никакъв опит. 

Баба ми ми разкри най-голямата тайна на мъдрата жена, спасила стотици бракове

Разбира се, през всичките тези години се случи какво ли не - понякога се карахме, понякога дори и не си говорехме с дни", пише тя.  

"Съпругът ми има труден характер и ако нещо не му харесва, няма да си замълчи. Той е доста строг човек и е свикнал да командва на работа. За съжаление, носи тези си навици и вкъщи.

Вече му е трудно да се пренастрои. Но аз не съм негов подчинен, за да ми повишава глас и да ме обижда с различни епитети. 

Той обича да пътува с приятели. И да спортува. Всяка неделна вечер ходи да играе с приятели. "Не ме чакай, ще се прибера късно. Трябва да се раздвижа малко, защото когато съм на работа, не мога да го направя", ми казва той и затваря вратата след себе си. 

Най-драматичната СНИМКА в света: US пилот се завръща от плен, а жена му го известява, че иска развод. Какъв е епилогът?

Разбира се, отношенията ни в момента са много далеч от това, което бяха в началото. Все пак 20-те години съвместен живот си казват своето", отбелязва с тъга тя.

"Когато сте заедно толкова много време, можете да се изморите както физически, така и морално. Особено когато между вас няма добра съвместимост и интересите ви са напълно различни.

Аз съм домошар човек. Обичам да готвя, да шия и да се занимават с моите си неща. А той все по-често се стреми да бъде навън - или по работа, или заради нещо друго. Получава се така, че се виждаме много рядко. Това стана особено забележимо през последните години", споделя наранената жена.  

"Наскоро звънна домашния телефон. Отсреща чух приятен женски глас.

Тя не разбираше защо мъжът й иска развод, докато не погледна в тетрадката на сина си

Първоначално тя замлъкна, но след това решително каза: "Аз съм бивш служител на съпруга ви. Той ми беше шеф и имахме близки отношения. Преди месец обаче трябваше да напусна, защото при нас дойде момиче, което, както се оказа, беше новата му приятелка.

Искам да сте наясно за връзката на съпруга си. Намерих телефона ви в указателя и реших да ви се обадя. Интересното е, че те се срещат на мястото, на което преди водеше мен - в един малък хотел. Сигурна съм, че и стаята е същата. Любимият му, който отговаря на годините, които е живял". 

Тайната на дългия и щастлив брак се крие в...

Непознатата ми даде адреса и затвори телефона. 

Дълго държах слушалката... След това се обърнах и влязох в дневната. Беше неделя вечер и мъжът ми пак се гласеше за волейбол. "Ще се прибера късно", каза както винаги той. 

Стоеше пред огледалото и се бръснеше. От няколко години го правеше не само сутрин, но и вечер.След това излезе.

Аз също се приготвих за излизане. Трябваше да посетя хотела, нямаше защо да го отлагам.  

В края на живота си старица разказа на съпруга си тайната на 50-годишния им щастлив брак

Близо до хотела беше паркирана колата му. Когато почуках на вратата на стаята, чух стъпки, а после самоувереният глас на мъжа ми: "Донесохте поръчката? Колко бързо, не са минали и 5 минути!". 

Вратата се отвори и видях ококорените очи на съпруга ми. В средата на стаята имаше маса. А на дивана стоеше привлекателна млада жена, която гледаше през прозореца. Тя бавно завъртя глава към мен.

"Къде е поръчката?", попита момичето. 

Млада жена взриви мрежата с болезнената истина за нещата, които са в състояние да разрушат и най-здравия брак

"Едва ли ще ви трябва. Аз съм съпругата му и дойдох да погледам как играе, но, така като гледам, днес едва ли ще го направи. Така че можете да си ходите", отвърнах й аз. 

Непознатата красавица попита мъжа ми дали всичко това е истина. След като получи утвърдителен отговор, го погледна изненадано излезе навън.

А той... Той продължаваше да стои като препариран. 

Попитах го защо мълчи.

Те са женени от 82 години, а тайната на щастливия им брак се крие в...

"Какво да ти кажа? Подавам молба за развод. Но само да ти кажа, че няма да ти дам просто така апартамента", отвърна ми той. 

Обърнах се и си тръгнах. Съпругът ми остана в стаята.  

С това животът ни заедно приключи. 20 години си е страшно много време", завършва изповедта си наранената жена. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

дамбулова

дамбулова 13.03.2020 11:28

позната история

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 13.03.2020 11:54

http://coronavirus.eti.pw

Bonbonina

Bonbonina 13.03.2020 15:59

Същата история, но с 25 годишен брак. Взе ми парите за половината от жилището и не му мигна окото, че дъщеря му ще плаща.

4567890

4567890 13.03.2020 17:05

ако беше станало обратното-мъжа ти да разбере за 20год. колко кавала си счупила пак щеше да се разведеш.ефекта е един и същ.

Аврора

Аврора 13.03.2020 18:22

На дивана СТОЕШЕ - права ли е стояла?! Пак неграмотен превод от руски, за стил и глаголни времена няма и да почвам - омръзнало ми е ... Най-неграмотните писачи в нашенската действителност са в близззз!

Mhm

Mhm 13.03.2020 19:05

Interesno za6to to e vku6ti po cql Den dokato muja I raboti...qvno e bila dona6na prostitytka

Ван

Ван 14.03.2020 14:34

По-блудкаво нещо отдавна не ми беше попадало.Не можахте ли да измислите нещо оригинално?

Дам

Дам 14.03.2020 15:58

Често срещана история

ПРАВИЛНА ПОСТЪПКА  !

ПРАВИЛНА ПОСТЪПКА ! 14.03.2020 18:21

Но не си за съжаляване ! ! !

мери мол

мери мол 14.03.2020 20:22

Това е защото днес младите не знаят защо се женят.Ако всеки си има отделни занимания,бракът е безмислен.Двамата трябва да функционират като едно цяло.Повечето млади живеят като животни на принципа"чук и чао",семейството е пред разпад.Такава нация няма бъдеще.

Иван павлов

Иван павлов 15.03.2020 7:51

В Пловдив ли е случая.? В къщи като изгасне огъня да не ми мрънкат после жените.

Все пак сте заедно...

Все пак сте заедно... 15.03.2020 10:39

"Грешим,но сме винаги прави защото сме заедно!" - хора сте,грешите но сте винаги прави защото сте заедно...

размисъл

размисъл 15.03.2020 12:37

В брак не се встъпва ,за да се получава,обратно-за да се дава.Получаването е към края.Който не е готов да дава,да продължава да живее като животно.

Иванова

Иванова 16.03.2020 16:09

Имах колега,преди много години.Казваше ,най опасната комбинация е съпруга и бивша любовница.Винаги си губещ.