logo

Какви са намеренията му - просто флирт или сериозна връзка?

Какви са намеренията му - просто флирт или сериозна връзка?

Дали в сърцето на другия има място за нас или всичко е просто и само закачка

Да се влюбиш е непредсказуемо, но винаги вълнуващо преживяване. Няма как да го предвидим, да го контролираме, да го предизвикаме. Когато се случи, то просто се случва с цялата палитра от емоции и вълнения, които ни връхлитат.

Преди време от jenata.blitz.bg ви разкрихме девет секс трика за подобряване на интимния живот.

Малко след това от jenata.blitz.bg ви показахме изненадващото изследване, според което да правите секс без презерватив било полезно.

Един от основните проблеми, които ни безпокоят, когато започнем да изпитваме чувства, е това дали е взаимно. Дали в сърцето на другия има място за нас или всичко е просто и само флирт? 

Вредно! Липсата на секс крие големи опасности за здравето ви!

За щастие обаче има някои сигнали, които можем да "прихванем" още по време на срещите ни, за да знаем, че сте на една вълна. Кои са те, разказва Мария Съливън, психолог и брачен консултант пред "Popsugar". Ето отговора:

1. Правят планове за бъдещето без да се замислят

Ако другият човек ви попита какво ще правите на Нова година, значи нещата са сериозни и от другата страна. Друг важен сигнал е, ако говори за за вас двамата като "ние". Ако не ви вижда заедно, няма да говори за вас като отбор.

3 неща, които всяка мъдра жена крие от партньора си

2. Включва се в социалния ви живот

Ако човека, с когото излизате, ви покани на сватба на приятел или дори неангажиращ рожден ден на близък, означава, че иска да влезете в неговия свят. Той ще търси одобрение на близките за него, а това е важна стъпка при по-сериозен тип отношения.

Три знака от чата, че връзката ви приключва

3. Знаете всичко първи

Независимо дали става въпрос за повишение в работата или проблем в семейството, споделянето първо с вас е изключително важно. Това означава, че човекът, с когото излизате, се разкрива пред вас и иска да споделяте всичко.

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

Коментирай