logo

Коледни секс пози, които ще нагорещят празниците до червено (СНИМКИ 18+)

Коледни секс пози, които ще нагорещят празниците до червено (СНИМКИ 18+)

Коледа наближава, а за добро или лошо мнозина свързват този празник с ядене, пиене и много излежаване. В повечето случаи това излежаване е предимно с пълен корем на дивана пред телевизора.

Тайните в секса паднаха: Мъжете си признаха как усещат интимните части на различните жени (СНИМКИ 18+)

Всичкото това угощаване като нищо може да убие всички мераци. Най-вече сексуалните. 

Но сега от jenata.blitz.bg ще ви предложим няколко страхотни секс пози, които задължително трябва да изпробвате в многото свободно време, с което ще разполагате по празниците.

Шокиращата истина за женската еякулация по време на оргазъм

Сладкият ездач, Малката помощничка на Дядо Коледа, Коледна трошачка и Елфска страст са секс позите, които ще нагорещят празниците до червено.

Нагорещете страстите в спалнята до червено с най-новата секс поза – Делфин (СНИМКИ 18+)

И така. да започнем със Сладкият ездач. Тази поза може да се определи най-кратко като празнично тълкуване на старата класическа обратна каубойка. Мъжът помага на жената да заеме позицията, и с ръце я подпира по дупето, като същевременно определя и темпото.

Мъжете отговориха на най-срамните и шантави интимни въпроси на жените, свързани със секса

Другата гореща поза е Малката помощничка на Дядо Коледа. Тя гарантира на жените малко повече радост по Коледа. Тя е подобна на стандартната мисионерска, но жената е отгоре, а ръцете и на двамата са свободни, за да се радват на много прегръдки и докосвания.

6 големи опасности дебнат жените, които не правят редовен секс (СНИМКИ)

Следваща е Коледна трошачка. И не, не се плашете от името – пострадали няма да има. Мъжът сяда на края на леглото, а жената се качва отгоре му. Може да я придържа за ръцете или направо да я прегърне. Удоволствието ще е върховно и за двамата. Просто бъдете внимателни, за да запазите баланса си през цялото време!

За първи път мъжете си признаха всичко и обявиха кое е секси и кое не в една жена! Отговорите им са шокиращи (СНИМКИ)

На ред е и Елфската страст. Тази секс поза е за по-напреднали. Тази приключенска поза е трудна за изпълнение, но си струва усилията. И така – жената ляга на леглото или на пода, но е хубаво да сложи нещо мекичко отдолу, сгъва краката си и ги слага край главата, а с ръце пази баланс, , за да поддържате долната част на гърба си. Щом се „закрепи” хубаво партньорът (иначе известен като „Елфът” тук) кляка над нея и прониква. Това е – звучи лесно, но е сложно. За сметка на това, ако успеете да издържите повече време в тази поза, то върховният оргазъм и за двамата е гарантиран. / jenata.blitz.bg

 

Коментирай