6 големи опасности дебнат жените, които не правят редовен секс (СНИМКИ)

6 големи опасности дебнат жените, които не правят редовен секс (СНИМКИ)

Безспорно сексът е едно от най-върховните изживявания, на които човек може да се наслади. Без значение дали имаме сериозна връзка или се отдаваме на случайни флиртове всички знаем колко добре се чувстваме след няколко часа прекарани с друг човек под чаршафите.

Има обаче и такива, които рядко правят секс. По-страшното е, че има и такива хора, които дори да го правят често не изпитват оргазъм.

Сега от jenata.blitz.bg решихме да ви разкрием какви опасности дебнат всяка жена, която не прави редовен секс.

Според учените една жена се нуждае от сексуална интимност от 3 до 5 пъти седмично, за да запази здравето си, в зависимост от нейния темперамент.

Ако дадена жена умишлено откаже интимност или не се наслаждава от нея в продължение на 2-3 месеца, тогава здравословните проблеми ще я застигна за отрицателно време.

А ето и какви неприятни неща дебнат всяка жена, която отдавна не е правила секс или по-зле – не се наслаждава на интимните преживявания:

Винаги уморена


Жена, която няма редовен сексуален живот, не спи добре. В резултат това се отразява и на външния й вид. Тя изглежда уморена и изтощена. Освен това постоянно е в лошо настроение и от нищото може да започна огромен скандал.

Преждевременно стареене


Колагенът, който се произвежда по време на редовния сексуален живот, прави кожата на лицето и тялото по-гладка и копринена, като по този начин запазва младежкия вид на една жена за по-дълго. Така че правете секс, за да останете вечно младолики.

Супер нервна


В резултат на липсата на интимен живот, характерът на една жена става много заядлив. Такава жена става супер раздразнителна и нервна. Има постоянни промени в настроението. За минути може да е в отлично състояние, а миг след това да се втурне да убива първият човек, попаднал й пред погледа. От всичко това може да започнат много проблеми в отношенията й с хората, които познава, както и да си навлече неприятности в кариерата.

Вечно болнави


Нередовната интимност увеличава количеството антитела с 30%. Ето защо липсата на интимни отношения не само намалява имунната система, но води и до развитието и прогресирането на съществуващите заболявания. При продължителна липса на сексуална активност проблемите на жената могат да започнат с открито маточно кървене и за съжаление да завършат с тумори в гениталната област.

Ужасно разсеяни


По време на полов акт, мозъчната активност се увеличава, и по-специално отделът, отговорен за дългосрочната памет. О, такъв елемент, вероятно не очаквахте да видите тук. Ето защо жените, който не правят редовен секс са супер разсеяни.

Ниска самочувствие
Харесва или не, но липсата на редовна сексуална интимност пряко засяга самооценката на жените. Дори ако една жена е била в отношения от дълго време и не е загубила привлекателността й, липсата на близост може да накара другите да мислят, че нещо не е наред с нея. Тъй, че вече е доказано, че редовният сексуален живот кара жената да се чувства секси и красива. / jenata.blitz.bg

Коментирай

Д р. Краско

Д р. Краско 05.12.2018 10:41

КУР ОПРАВЯ .........КУР РАЗВАЛЯ ! ! ! !

Д р. Краско

Д р. Краско 05.12.2018 10:43

Кур оправя.......Кур разваля! ! !

taka e

taka e 06.12.2018 15:24

отърви се от стърчащия корем ,виж колко е лесно ще отслабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2oVFkiq

Бай х..й

Бай х..й 07.12.2018 19:34

Има и изключения но повечето симптоми са верни.