logo

В леглото с неопитен мъж: как да направим секса невероятен СНИМКИ 18+

В леглото с неопитен мъж: как да направим секса невероятен СНИМКИ 18+

Оказа се, че има само четири правила, благодарение на които ще изпитате куп оргазми

Едва ли има човек, който да не обича секса и съпътстващите го куп красиви изживявания. Затова преди време от jenata.blitz.bg ви показахме девет секс трика за подобряване на интимния живот

Освен това от jenata.blitz.bg ви разкрихме 11 секс съобщения, с които ще възбудите половинката си до полуда.

Но какво правим, ако нямаме интимен партньор? Е, от jenata.blitz.bg разкрихме как липсата на секс води до три ужасни последици за здравето.

Понякога обаче може да се окаже така, че имаме половинка, но човекът отсреща е неопитен в леглото. Преди да се отчаяте и да зарежете въпросната персона, то от jenata.blitz.bg ще ви успокоим. 

Жените са в захлас, а мъжете възбудени от... бразилската интимна епилация!

Има точно четири прости правила, благодарение на които ще превърнете и най-неопитния човек в леглото в истинска секс машина.

Ето и правила, които ще спасят сексуалния ви живот и дори ще го докарат до нови и неподозирани висоти:

Преди всичко - успокойте се!
Скромният опит или неговото отсъствие почти винаги се равнява на несигурност и вълнение и ако тези два фактора съвпадат, тогава качеството на секса значително се понижава. Повярвайте ни, неопитният любовник ще се изнерви от почти всичко - от това да свалите сутиена си до това да започне сексът.

Има няколко начина да помогнете на човека да се справи с вълнението. Като начало не му се хвърляйте на врата (или върху.... мъжеството му) в първите минути на срещата, нека всичко се случи, когато той е готов за това. Спокойната интимна атмосфера ще благоприятства, ако започнете с целувки и докосвания.

Тайните за аналния секс паднаха: Ето какво чувстват мъжете и жените докато го правят (СНИМКИ 18+)

Не се фокусирайте върху предстоящия секс, това само ще направи партньора ви още по-нервен. Направи нещо неутрално, гледайте филм или говорете. Освен това помага да се отпуснете и например с чаша вино, но си струва да запомните, че алкохолът като цяло намалява чувствителността и възбудимостта, а също така може да доведе до проблеми с ерекцията, които никой от вас определено не би искал.

Вземете доминираща роля
Обществото ни казва: флиртът и сексът трябва да бъдат инициирани от мъжа, изразяващ от желание. Но ако мъж е неопитен в секса за него да направи първата стъпка може да бъде мъчително трудно.

Вземете ръката му, целунете ги, поемете инициативата - свалете отговорността от плещите на притеснителния си партньор.

Независимо от това е необходимо да се направи това деликатно и внимателно, за да не се смущава човека. Например, можете да го целунете и да се дръпнете леко от нео, позволявайки на мъжа да продължи и да взема всичко в свои ръце.

Преместете коляното си близо до ръката му, което ще му позволи да ви докосва и т.н. Тоест, всъщност вие инициирате контакта, което позволява на мъжа да извърши някои конкретни действия, докато в същото време той все още доминира номинално.

Тайните за оралния секс паднаха: Ето какво да (не)правим, за да побъркаме партньора си (СНИМКИ 18+)

По време на секс можете също да заемете активна позиция, ако се страхувате, че мъжът няма да се справи с водещата роля. Позата „Ездачка“ е идеална за това. Жените я харесват, защото може сами да зададат темпото и да изберат най-подходящия ъгъл за проникване.

А за мъжете това също е много възбуждаща поза, защото първо - отваря се зашеметяваща гледка към жената, нейното тяло, гърди и лице (а оттам и нейните емоции) и второ, защото в тази позиция не е необходимо да правят нищо.

Ръководство и подкана
Тази стратегия работи еднакво добре с всички мъже, независимо от техния опит. Проблемът със секса с неопитен мъж е, че той не знае какво да прави и в каква последователност. Той се тресе, движи се твърде бързо или бавно, докосва твърде плахо или обратно - грубо. За да увеличите шансове за добър секс, то помогнете на мъжа да разбере какво точно искате.

Можете да направите това устно като използвате одобрителни думи и фрази, например „Да“, „Това е толкова добре“, „Продължавай“, „Не спирайте“, „Направете го отново“ или изрази, насочващи човека като „Да, тук“ “ Надолу, отгоре”,“ По-бързо” или пък „По-бавно”.

Съпрузи 4 години се скъсваха от секс, за да си имат бебе! Накрая се оказа, че го правят неправилно, а жената е…

Използвайте невербалните знаци: стенания, движения на бедрото и т.н.. Можете да поставите дланите на мъжете на онези места, в които искате да ви докосне. Искате той да ви държи за кръста? Ами просто сложете ръцете му там. Това ще му хареса!

Същите вълшебни трикове с ръце могат да се използвате и по време на секс: ако искате партньорът ви да се движи по-бързо, сложете ръцете си на долната част на гърба му или на бедрата (ако избраната секс поза го позволява). Ако искате това да се забави - поставете ръцете си върху гърдите му или в областта на бедрата и леко го побутнете, за да забави темпото.

На жена може да изглежда, че подобни трикове не работят, но за мъж това са най-добрите съвети, които му позволяват да е сигурен, че прави всичко както трябва.

Изразете желанията си открито
Мъжете (като всички хора по принцип) не знаят как да четат мислите на други хора. Това означава: ако искате той да разбере вашите желания, трябва да говорите за тях. По правило неопитен мъж добавя вълнение към несигурността дали сексуалното му желание е реципрочно.

Най-добре е да говорите. Ако искате да правите секс с мъжа, то просто му го кажете. Това първо ще го освободи от страха му да не ви обиди с намеренията си и второ - ще ви помогне да се справи с натрапчивата идея, че желанието може да бъде едностранчиво. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!