logo

Куп опасности дебнат хората, пристрастени към секса 18+

Куп опасности дебнат хората, пристрастени към секса 18+

Оказа се, че освен болестите, предавани по полов път, има и още отрицателни ефекта от прекомерната интимна активност

Няма човек, който да не обича сексуалните преживявания. Това е част от съществуването на всеки един от нас, да не говорим за удоволствието, което изпитваме по време на секс.

Е, за съжаление преди време експерти разкриха, че хората правят все по-малко секс. Но разбира се има и такива, за които сексът е всичко.

Но психолозите са установили, че прекомерната сексуална активност заплашва с редица неприятни последици. Според учените освен болестите предавани по полов път, могат да се появят сериозни проблеми при сексманиаците с комуникацията, психиката, здравето и финансите.

Експертите посочиха няколко от последствията от прекомерната страст към секса.

Например в даден момент човек може да остане без сексуален партньор. Тогава той може да изпадне в друга зависимост - самозадоволяване с помощта на филми за възрастни и различни секс играчки.

Мъжете искат секс сутрин, а жените вечер! Ето защо

Друг проблем може да е свързан с комуникацията. Страстен човек свиква да вижда другите само като сексуални обекти. Нормалната комуникация за него се свежда до нула.

Ето колко точно минути трае идеалният секс 18+

Дългосрочното отсъствие на истински секс с партньор ще доведе до разваляне на настроението. Един пристрастен към секса човек ще стане нервен и раздразнителен, ако не получава редовно интимна близост и ще се ядосва за всякакви дреболии.

Финансовите разходи при търсене на нови партньори са неизбежни. В най-добрия случай можем да говорим за подаръци и изненади за секс партньора, в най-лошия - за платена любов.

Най-сериозният проблем с безразборните връзки обаче могат да бъдат болести, предавани по полов път (БПП). Все пак трябва да бъдете много внимателни с това, тъй като не всички БПП са лечими. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай