Миньончетата са по-добри от високите жени заради тези 8 причини!

Миньончетата са по-добри от високите жени заради тези 8 причини!

Със сигурност няма мъж, който да не иска да има до себе си джобно гадже

Каквото и да си говорим красивите и скъпи неща са в малки опаковки. Подобно нещо може да се каже и за жените. Със сигурност няма мъж, който да отрече, че е луд по миньончетата.

Преди време от jenata.blitz.bg ви показахме интересно научно откритие. Според него връзката между висок мъж и ниска жена е безумно успешна и щастлива.

Освен това от jenata.blitz.bg споделихме с вас защо мъжете са луди по миньончетата и не пропускат възможност да се запознаят с джобно гадже.

Сега обаче се оказа, че действително ниските жени са много по-добри, красиви и предпочитани от високите. И има точно осем причини за това.

Ето ги и тях:
1. Всеки мъж иска да се грижи и защитава някое миньонче

В мъжката природа е да защитава, закриля и подслонява жената, която е до него. А ниските жени винаги изглеждат малки, крехки и беззащитни. Е как да не му се прииска на мъж да се грижи за такова малко бижу?

2. Лесни са за…носене 
Кой мъж не обича да носи жена си на ръце – буквално. А и дамите го харесват. Да, но я си представете, че трябва да вдигнете на ръце някоя висока мадама (тип баскетболистка) – трудно ще е. Друго си е да имаш в ръцете си миньонче, което освен всичко е и лесно да преметнеш през рамо.

3. Ниската жена винаги е различна
Щом е на равни подметки, чехли, кецове или маратонки ниската жена си остава едно малко бижу. Да, но непосредствено след това може да обуе платформи или токове и хо… за миг става по-висока и грациозна жена.Виждате ли – различна всеки миг.

Дрехите, които едно миньонче не трябва да облича за нищо на света! (СНИМКИ)

4. Мъж, който излиза с миньонче се чувства по-смел и мъжествен
Всеки мъж се чувства по-силен, смел и мъжествен щом се извисява над жената, с която е. а с една нисичка жена всеки представител на мъжкия пол изглежда като герой, а иняма да изпита никакви комплекси за височината му.

5. Ниските жени винаги изглеждат по-млади
Преди време известната актриса Любов Орлова каза „Малко куче винаги е кученце”. Същото важи и за миньончетата – те винаги изглеждат по-млади от жените, които са на тяхната възраст, но са по-високи. Неоспорим факт!

6. Малките жени имат голямо чувство за хумор
Те са свикнали да отговарят с надсмешка и ирония на шегите за ръста им. Те знаят как да се смеят не само на другите, но и на себе си. Именно затова миньончетата имат страхотно чувство за хумор.

7. Дребните жени са по-амбициозни
Те знаят какво искат и го постигат. Да, и доста от високите жени са нахъсани, но все пак статистиката показва, че обикновено жените с малък ръст заемат най-големите постове в работата им.

8. Малките гърди не са проблем
Дори и ниските жени имат страхотен бюст. Плюс това при тях всичко е пропорционално, а мъжете умират от страст да държат в обятията си нещо мъничко и супер гъвкаво. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

taka e

taka e 04.05.2019 18:22

Магически Амулет Привлича Пари и Късмет Специално изработен по древен китайски ритуал с вашите инициали и кодиран специално за вас! https://bit.ly/2ta1QU1

nikolai hristov

nikolai hristov 05.05.2019 0:36

Да бе! :)

аао

аао 05.05.2019 4:05

Hazal Subasi

77777

77777 06.05.2019 8:04

Няма нищо по-гротескно от ниска жена. Това е дете с вторични полови белези. Грешка на природата.