Саманта предложи на мъжа си отворена връзка, но не очакваше, че той ще...

Саманта предложи на мъжа си отворена връзка, но не очакваше, че той ще...

Първоначално съпругът й приел предложението с ужас, но после неохотно се съгласил

39-годишна британка предложи отворен брак на съпруга си и съжали жестоко, съобщава The Sun.

Саманта Пресди споделя, че първите четири години от връзката си с Луис били разделени - тя живеела във Великобритания, а той - в Гърция. Проблемите им започнали, когато той се преместил в Лондон.

"След девет месеца брак почувствах, че нещо липсва. Съпругът ми се премести в Лондон и тогава започнаха да се появяват пукнатините. Четири години се радвахме на връзката си от разстояние. Но след преместването му се карахме за всичко - за пари, за работа и сексуалният ни живот започна да страда.

Жена подари на съпруга си тройка за рождения ден, последвалото скандализира всички СНИМКИ

Чувствах се задушена и ми липсваше вълнението, което получаваш от новата любов. 

Неспокойна и отегчена, аз повдигнах идеята за отворена връзка, в която и двамата да си имаме любовници", споделя Саманта, която се надявала, че това ще добави романтика към колебливите им отношения и ще помогне да съхранят брака си. 

Първоначално мъжът й приел предложението с ужас, но после неохотно се съгласил.

Няколко месеца по-късно тя излязла на среща с едно от бившите си гаджета. Оказало се, че искрата между тях не била угаснала и те възобновили отношенията си. 

"Нашите правила за отворен брак бяха прости: винаги бъдете честни един с друг. И така, когато спах с бившия си, веднага му казах", разказва британката.

"Всъщност нашата "отворена връзка" беше едностранна. Луис ненавиждаше мисълта, че се срещам с друг. Но не поиска развод, въпреки че полудяваше от ревност. Той просто стана по-нещастен и не можеше да преодолее факта, че съм спала с друг мъж", добавя тя.

Меган запозна мъжа й с любовника си, а последвалото е шокиращо

"Признах му, че все още изпитвам чувства към бившия си, което го накара да се почувства по-несигурен. Той не можеше да разбере как мога да обичам двама мъже едновременно. Въпреки че ми призна, че се е целувал с други жени след брака ни, но не бил правил секс с тях", казва още Саманта.

Всичко обаче се променило, когато разбрала, че съпругът й също има връзка с друга. "Да, идеята ми беше да имаме отворена връзка, но се почувствах предадена, защото той излъга и го скри от мен. Това е против правилата. Почувствах се унизена", обяснява британката. 

Предателството толкова я наранило, че тя го напуснала и в продължение на 2 години били само приятели. След известно време обаче отишла на почивка в Родос, където бил и мъжът й, и отново се събрала с него.

Мъж изпрати SMS на жена си, вместо на любовницата, и се случи нещо шокиращо

Двамата не се отказали от идеята за отворена връзка, но си обещали повече да не крият нищо един от друг. И дори планирали да имат бебе. 

Година след повторното им събиране британката узнала, че съпругът й спи с друга. Съперничката, която си имала приятел, който обаче не знаел за изневерите й, обаче не приемала идеята за отворен брак и настоявала Луис да се разведе.  

След като се разровила в телефона на мъжа си, Саманта разбрала, че любовницата му често го посещавала в Гърция, както и че двамата са заедно от две години. Освен това мъжът й обичал другата жена и планирал да остане с нея в моногамна връзка.  

Това накарало Саманта да подаде молба за развод. "Никога повече няма да имам отворена връзка. Това преживяване ме травмира", посочва в заключение тя. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

ГЛАРУС

ГЛАРУС 26.04.2022 14:15

абе, курвите са страшна работа..

мен

мен 26.04.2022 17:21

сьщо но явно някои хора не ставаме за такива отворено отно6ения

От село

От село 26.04.2022 18:08

Направо се разплаках, и за това ще си налея трето.

фдгд

фдгд 26.04.2022 20:10

кууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууур за блиц тъпаците !

Блиц измишльотини

Блиц измишльотини 27.04.2022 4:15

И заживели дълго и щастливо докато смъртта ги раздели. Много неспокосано съчинена история, да не говорим за снимката от сватба в махалата.