logo

Мъж хвана любимата си с друг в леглото и я накара да съжалява жестоко

Мъж хвана любимата си с друг в леглото и я накара да съжалява жестоко

Джак побесня и реши да си отмъсти. И знаеше най-добрия начин, по който да го направи, разказва приятелят му

Мъж хвана приятелката си с друг мъж и си отмъсти жестоко. Историята му се появи преди дни в Reddit и стана повод за бурна дискусия в мрежата. 

Потребител с ник Deadlock1989 сподели с всички как приятелят му Джек се е разделил с гаджето си Джил след 5-годишна връзка.

Година преди всичко да приключи, Джил останала без работа. Парите не й стигали и не можела да плаща кредита, който изтеглила, за да си купи кола. 

Джек не можел да гледа как любимата му страда и затова решил да поеме разходите й. Той плащал не само кредита за лекия автомобил, но и всички разходи за обслужването му. 

Бъдеща булка случайно разбра за изневерите на любимия и му отмъсти много коварно

"Мина година, а Джил все още беше без работа. Но не защото работодателите й отказваха, а защото беше  много мързелива. Докато Джак печелеше пари, тя по цял ден лентяйстваше", разказва Deadlock1989.

Един ден Джак решил да изненада Джил и си тръгнал от работа малко по-рано. Пред входа на дома си видял чужда кола. Това му се видяло малко съмнително и затова се приближил тихо до прозореца на къщата и надникнал през него.

И грозната истина лъснала пред очите му - докато той се бъхтел неуморно, любимата му му изневерявала с друг мъж!

 Измамена съпруга отмъсти на неверния си мъж по уникален начин СНИМКИ

Джак решил да не прави сцени. Той просто се качил в колата си и си тръгнал. А когато се прибрал, провел малко разследване. С помощта на Фейсбук успял да разбере как се казва любовникът на Джил. Установил също така, че вече половин година двамата се срещат зад гърба му. 

"Тогава той побесня и реши да си отмъсти. И знаеше най-добрия начин, по който да го направи", добавя Deadlock1989.

Джак спрял да плаща кредита на Джил, свързвайки услугата за автоматично плащане към нейната сметка. "Трябваше само да изчака до края на месеца, за да се наслади на отмъщението си“, добавя приятелят му.

Такова грациозно отмъщение заради изневяра може да спретне само Агата Кристи!

Времето минавало, а Джил не можела да плаща нищо с картата си, защото по сметката й нямало никакви пари. Когато се обадила в банката, разбрала, че месечното плащане на кредита се покрива със средства от картата.   

Объркана, Джил позвънила на Джек и го попитала какво се случва. "Зная, че ми изневеряваш. А аз не смятам да плащам за колата на бившата си", казал той и й затворил телефона.  

В крайна сметка тя била принудена да върне колата. "Сега се придвижва от вкъщи до работа с автобуса", пише в заключение авторът на публикацията. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!