Мъж упрекна жена си, че вече не е красива, но достойния й отговор го накара да...

Мъж упрекна жена си, че вече не е красива, но достойния й отговор го накара да...

Преди да се омъжи за него, Надя била много атлетично и красиво момиче, но годинките си казали своето

В интернет сме чели много различни истории, в които мъжете, с напредване на възрастта, си хващат млади любовници. Всяка една от тях е нещастна по свой начин.

Тази история обаче е с щастлив край. Разказа ми я мъж, който призна, че след един свой опит да напусне жена си, отново се влюбил в нея. 

Въпросният господин - Михаил, е мой колега от университета. По време на студентските години бяхме приятели. И си останахме такива и след края на следването. Наскоро се срещнахме на едно парти и той ми сподели своята интересна и поучителна история.

През годините съвместен живот съпругата на Михаил - Надежда, го дарила с трима прекрасни сина. Момчетата вече са големи. Най-малкият е в 9 клас.

Тя се разведе след 7 години брак и сподели нещата, които е разбрала прекалено късно

Преди да се омъжи за него, Надя била много атлетично и красиво момиче. Въпреки че успяла да се възстанови след ражданията, годинките си казали своето и вече не била онази прекрасна жена, в която Михаил се влюбил до полуда.

При него времето било много по-благосклонно и с всяка изминала година ставал все по-привлекателен. Жените му се лепели като мухи на мед. Дори в младежките му години вниманието на нежния пол към него не било толкова голямо. 

И очаквано - в един момент той се пречупил и си хванал любовница. Един ден просто решил да признае на жена си и да напусне семейството. Изчакал децата да излязат и започнал тежкия разговор. 

Тя не разбираше защо мъжът й иска развод, докато не погледна в тетрадката на сина си

Въпреки решителността си, Михаил така и не могъл да каже на Надя за другата жена. Нещо вътре не му позволило да изрече страшната истина. Може би това се дължало на хубавите спомени, или пък на факта, че любовта му към Надя все още била жива.

Затова просто й казал, че чувствата му вече са охладнели и е решил да започне нов живот. Но Надя не била глупава и разбрала всичко! Тя помълчала около 5 минути и решила да му каже няколко важни неща, преди да го загуби завинаги. 

"Знаеш ли, осъзнавам, че вече не се грижа за себе си и съм загубила предишната си привлекателност. Годините също са се отразили върху външния ми вид. 

Тя сложи камера в гаража и с ужас установи, че вместо да поправя колата, всяка вечер мъжът й...

Толкова те обичах, че се съгласих да живея с теб в трудни условия. Често парите не ни достигаха, а тези неща допринесоха за загубата на красотата и младостта ми.

Щастлива съм, че ме дари с деца. Не зная дали някоя друга жена ще те обича толкова много, че да се съгласи да е с теб и в трудни моменти, а не само докато си на върха на кариерата си.

Най-накрая искам да кажа, че все още те обичам много и все още съм съгласна да живея при всякакви условия, само и само да съм до теб", признала Надя. 

За Михаил тези думи дошли като гръм от ясно небе и го пронизали право в сърцето. Изведнъж се замислил, че другите жени в живота му са започнали да се появяват, едва след като започнал да се издига в кариерата и да печели добри пари.

Мъж заряза дебелата си жена, след година я видя и си скуба косите колко е секси

Но ще поиска ли някоя друга да споделя с него и трудностите? Ще може ли някоя друга да повярва в него така, както е направила някога жена му Надя?

Той стоял, мълчал и мислел. След това погледнал жена си в очите и отново се влюбил в нея. 

"Просто исках да те накарам отново да помислиш за себе си, Надя. А се оказа, че те обвинявам. Прости ми! Все още те обичам", промълвил Михаил. 

От този откровен разговор мина една година. Сега моят колега се старае по-често да пътува със съпругата си, редовно я изненадва с цветя и други мили подаръци.

5 признака, че още не е дошло време да сложите край на връзката си

Надя направо разцъфна, в буквалния смисъл на думата.

Михаил пък изглежда по-спокоен и щастлив. Около него вече не се навъртат красиви момичета. А когато някоя случайно се изкуши да го заговори, той бързо я поставя на мястото й. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай

Духач

Духач 26.01.2020 12:56

Тя най-после е решила да му прави свирки.

неизбежност

неизбежност 26.01.2020 13:15

така е уви,животът бързо минава....само споменът остава...както тя се е променила така и той,наивникът мисли че остава същия.?

Да бе,да

Да бе,да 26.01.2020 17:38

Пълни глупости,че обичал жена си,просто го е дострашало. Кой ще му слугува.Иначе пак ще си ходи с други.

Assya

Assya 28.01.2020 10:16

Елементарно скалъпена сълзлива история

Sharalqnka

Sharalqnka 28.01.2020 23:45

Vsichko shte prostq kakto i prava ne i iznevqra !!!! Naistina mi e chudno kak jenite proshtavat i produljavat ... Sha odi toi da mi sa ebe posle pak na moita min...a she doide :D nqma kak .. glupavi ste eiii :D

Alfa

Alfa 29.04.2020 10:44

Докато има пари ще има и самочувствие че всяка жена може да бъде с него,но дойдат ли настрани години една и единствена ще бъде до него. Или с една дума КАЖИ му МЪЖ И НЕ ГО ОБИЖДАЙ ПОВЕЧЕ.