logo

Тя се разведе след 7 години брак и сподели нещата, които е разбрала прекалено късно

Тя се разведе след 7 години брак и сподели нещата, които е разбрала прекалено късно

Съветите й са към всички дами, но някои от тях са много подходящи и за представителите на силния пол

Наскоро разведена жена публикува в интернет послание към всички омъжени дами. Понатрупала семеен опит, тя решава да сподели най-важните неща, които е разбрала през годините брачен живот.

Единственото й желание е да предпази младите момичета от грешките, които самата тя е допуснала. Може би ако някой някога й бе казал тези неща, самата тя днес щеше да бъде все още щастливо омъжена. 

Съветите й са към всички дами, но някои от тях са много подходящи и за представителите на силния пол.

Как правилно да обичаме мъжа до себе си

"Винаги търсете най-доброто в него", пише прясно разведената жена. Ако се съсредоточите върху достойнствата, игнорирайки недостатъците, можете да се почувствате щастливи.

Правете любов! Сексът решава много проблеми, повишава настроението и подобрява самочувствието. Ако усещате, че ситуацията излиза извън контрол - време е да свалите дрехите си! Проявете интерес, поемете инициативата. Дайте му да разбере, че се нуждаете от неговото присъствие. 

Търсете съвети от възрастните и мъдри хора, които се радват на успешен брак. Няма как да вземете правилните решения, когато сте под влияние на емоциите. Адекватният поглед отвън винаги е полезен.

Нито една влюбена жена няма да попита партньора си за тези неща

Позволете на съпруга си да бъде малко сам! Повярвайте, той не ви пренебрегва, просто мъжете са склонни да се затварят в себе си в определени ситуации.

Не се опитвайте да го променяте! Приемете го такъв, какъвто е. Всеки човек има своя индивидуалност, не унищожавайте уникалността му! 

Хвалете го и постоянно му напомняйте колко е силен, смел и грижовен.

6 грешки, които ни обричат на самотни старини

Съпругът ви е избрал вас! Никога не забравяйте това и му отвръщайте с взаимност.

Винаги се смейте на шегите му, дори и изобщо да не са смешни!

Приготвяйте любимата му храна и изпълнявайте всичките му кулинарни желания. Със сит и доволен мъж е много по-лесно да се разберете!

Забравете за сериозността си! Мъжете обичат лесните отношения, като в самото начало, спомняте ли си? Важно е да съхраните тази непосредственост и лекота в общуването. Винаги посрещайте съпруга си с усмивка и бъдете мили.

Баба ми ми разкри най-голямата тайна на мъдрата жена, спасила стотици бракове

Обръщайте внимание на външния си вид! Една жена винаги трябва да изглежда красива и женствена. По този начин вие насърчавате мъжкото му достойнство. 

Бъдете винаги готови да му отделяте внимание. Правете го, когато се нуждае от това. 

Никога не търсете съвети от непознати и дори не си помисляйте да обсъждате личните си проблеми в различни интернет форуми! Обикновено това не води до нищо добро! Хората в мрежата не ви познават и може да ви дадат глупав съвет. 

Мъж, чийто брак бе пред разпад, спаси всичко само с един въпрос

Бъдете уязвими и не се страхувайте да споделяте страховете и чувствата си с него. Мъжете усещат, когато някой крие нещо. Освен това оценяват много, когато една жена се открива пред тях. Понякога е много по-просто да излееш душата си пред близък човек. 

При всеки любовта е различна. Нека съпругът ви ви обича както смята за правилно. Не сравнявайте неговите разбирания за любов с вашите!

Камра загуби паметта си, но съпругът й по уникален начин й припомни за любовта им

Никога не го критикувайте на публични места. Той винаги трябва да усеща, че може да се опре на вас. Ако е нужно да обсъдите нещо, направете го, когато сте само двамата. И никога не позволявайте на финансовите проблеми да застанат между вас! В повечето случаи те могат да бъдат разрешени. 

Намерете си общи занимания, цели, мечти и неща, които харесвате и двамата. Никога не спирайте да се развивате. И да се смеете! 

Винаги избирайте любовта. Любовта е действие, а не моментна емоция. Уловете това чувство и живейте с него. Искайте прошка навреме, уважавайте изборите, които правите и не взимайте прибързани решения.

3 неща, които всяка мъдра жена крие от партньора си

Докосвайте се, прегръщайте се и се целувайте!  

Седемте години брак за тази жена не са били дар. Въпреки развода, тя подчертава, че съпругът е този, който помага на жената да стане това, което е. Затова трябва да говорите за проблемите си веднага. В противен случай можете да се поддадете напълно на влиянието и да се изгубите напълно.

Може би нейните съвети ще спасят нечий брак или ще помогнат на някого да промени мисленето си по положителен начин. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Meri

Meri 11.02.2020 12:23

Правете любов - Да, но секса не решава проблеми, само ги отлага.

Vera

Vera 17.03.2020 6:46

Съгласна съм!