logo

Нападайте: Мъжете с тези имена никога не изневеряват

Нападайте: Мъжете с тези имена никога не изневеряват

За тях семейството е на първо място и може да сте спокойни, че няма да кривнат

Смята се, че името, дадено на един човек,  определя чертите на характера му както и съдбата. Ако говорим за мъже то названието може да определи техните навици, хобита и т.н. – дали някой обича да спортува или пък е решен да се отдаде на кариерата. Трети пък са страстни рибари.

Жените с тези имена са обречени на нещастие и големи мъки

Много мъже са примерни и добри съпрузи, които ценят семействата си и дават всичко за съпругата и детето си.

Други пък са големи кръшкачи и никой „не може да им хване спатийте“.

Според експерти носителите на 4 мъжки имена, са верни и много моногамни. Всяка жена може да се радва, ако е решила да сключи брак именно с някой от тях и да е спокойна до старините си.

Историята на тези близначки ще ви остави без думи СНИМКИ

Мъжете, носещи името Владимир са много общителни, безконфликтни и спокойни. Те са силни характери и умеят да защитават гледната си точка компетентно.

Тези мъже филтрират социалния си кръг и нямат много близки приятели. Те не обичат двуличните хора.

Точно толкова отговорно мъжете с името Владимир избират и половинката си. Когато я срещнат, те са верни на тази дама до края на дните си.

Такива възгледи споделят и мъжете с името Борис. Тези хора са независими още от детството.

Мъжете с името Борис са свикнали да разчитат преди всичко на себе си. Жените са привлечени от тези хора, защото са много силни и уверени.

Тези мъже са чужди с флирта и ветровитите любовни афери.

Опитват да открият истинската любов, дори и това да отнеме половината от живота му. След като обаче я срещне, е готов на всичко за нея. Никога не би се осмелил да нарани своята половинка.

4 женски имена, до чиито представителки ще заспите от скука

Мъжете с името Георги винаги имат високи резултати, с каквото и да се заемат. Те са общителни, отговорни и не биха рискували да доверят нещо от личния си живот на непознати хора.

Мъжете с това име знаят как да се покажат в добра светлина. Имат много приятели и са социални. Дълго време претеглят плюсовете и минусите преди да вземат важно решение, особено що се отнася до избора на половинка в живота.

Тези хора стават всеотдайни съпрузи.

Последното име в списъка на верни мъже е Константин. Те харесват нежните жени. Без да подозират, те търсят чертите на майка си във всеки потенциален спътник.

След като сключат брак, тези мъже стават много горди от това и често споменават името на жена си. Обичат да говорят за семейството и децата си. Дори и не си помислят да кривнат.jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

SPERMOLEY

SPERMOLEY 26.04.2020 11:30

ХАХАХА СМЯХ

System Error

System Error 26.04.2020 11:59

..."Борис са свикнали да разчитат преди всичко на себе си"... Хахахахаха На един мечта и мерак му беше постоянно да отиде някъде по хорските къщи. Да имал колежка на морето и как.....как ще го хранят, къпят, галят, перат,сигурно дори и ч**ат :-)

чичо МАНЧО

чичо МАНЧО 27.04.2020 14:58

НАЙ-ВЕРНИ СА МЪЖЕТЕ С ИМЕТО П Л А М Е Н !!!!

Будала

Будала 27.04.2020 19:15

Няма верни мъже.

Да,

Да, 28.04.2020 10:11

ама не!

рапон

рапон 05.06.2023 11:24

глюпости!

Питю Мищова

Питю Мищова 05.06.2023 14:52

Надувайте здраво кавала, и не разчитайте на името.

отговорно

отговорно 05.06.2023 17:33

това за владимир е пълна лъжа, имам един познат, който самия е супер двуличник, и само се чуди с коя пача да изневери на богатите си гаджета , които хваща точно като на риболов. той е нещо като тези корвите, само че мъжка. Отговорно избирали половинката си - мда с калкулатора в ръка.

Фълю

Фълю 06.06.2023 11:07

Боли ма хуя

Рррр

Рррр 06.06.2023 14:37

Пишете големи глупости,айде спрете се!