logo

Никой мъж не може да устои на тези 3 зодии

Никой мъж не може да устои на тези 3 зодии

Те му действат буквално като афродизиак и той не може да се спре

Често нашите въображаеми недостатъци в очите ни се превръщат в омагьосващи добродетели в очите на противоположния пол. 

Знаете ли кои са 3 най-надеждни зодии

Срамуваш се от заоблените си форми? А може би мъжете тайно облизват устните си, когато видят такава апетитна фигура?
 
Срамуваш ли се от бръчиците в ъглите на очите си? Може би мъжете са готови да продадат душата си на дявола само за една ваша усмивка. 

Освен това всяко несъвършенство си има свой специфичен чар. Например представителите на някои зодии са твърде притеснени, ексцентрични, прекалено кротки или мързеливи. 

Астролозите смятат, че тези качества категорично са минуси за някого, но точно те могат да подлудят мъжете. Подготвили сме ви ки са трите зодии, на които силният пол не може да устои.

Знаете ли кои са трите най-големи измамници сред зодиите

Везни

Едно момиче Везни е в в състояние да замени цял харем за взискателния султан. Като джин от бутилка тези виртуозни красавици се появяват пред юбимия си всеки път по нов начин.

Везните са очарователни, загадъчни и способни да примамят всеки, защото са остроумни събеседнички и внимателни слушатели. Те вървят с лекота през живота, а постоянния им оптимизъм и лек нрав ги правят любимки на всеки мъж.

Водолей

Дамите от тази зодия не искат да са обект на желание. По-скоро мечтаят да се превърнат в най-красивото произведение на изкуството на мъжа. Тя е леко бавна във всичко, включително и във връзките.

Водолеите имат силен интелект, живеят основно с ума и в идеалния случай изпълнпват всяка възложена задача. Стремят се към професионални успехи. Страдайки от неуспехите, те не губят дух.

Това са най-ревливите зодии, бягайте далеч


Приятелите са най-доброто им вдъхновение. Те обичат партитата и са непринудени, не знаят как да лъжат и очакват същото от околните. Много емпатични са и не са склонни да искат комисионни.


Дева

Момичетата от тази зодия страдат от прекомерен контрол и го показват демонстративно пред останалите. Те са много емоционални, о умеят много добре да управляват чувствата си. Вътрешните им стремежи остават тайна.

Жените от тези зодии се раждат, за да бъдат любовници!

Те са сдържани и способни да се държат спокойно. Много са скромни. Имат чудесно развита интуиция, но обикновено предпочитат да се доверяват на разума. Животът им се основава на три стълба - музика, литература и изкуство. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!