Жените от тези зодии се раждат, за да бъдат любовници!

Жените от тези зодии се раждат, за да бъдат любовници!

Те не могат да устоят пред чуждия мъж и изкушението да вкусят от забранения плод

Ролята на жената е да бъде или съпруга, или любовница. Тя носи този кръст през целия си живот, влизайки в неравностойни битки със съперниците си в името на собственото си щастие!

Но докато съпругата се бори за мъжа си и претендира за тази титла, любовницата желае единствено да бъде обичана.  

Има дами, които просто са родени, за да бъдат любовници! Те не могат да устоят пред чуждия мъж и изкушението да вкусят от забранения плод. До голяма степен това е определено и от зодиакалния знак, под който са родени.

Днес от  jenata.blitz.bg ще ви разкрием дамите от кои четири зодии не могат да потиснат любовното изкушение и не се спират пред нищо, когато си набележат някой мъж!  

Скорпион

Жените от тази зодия сякаш са орисани да играят ролята на вечната любовница, независимо от това колко пъти ще минават под венчило. Тесните семейни отношения не са за свободни птици като тях. Те винаги изглеждат зашеметяващо, очарователно и много привлекателно. Пронизващият им поглед привлича и мами и нито един мъж не е в състояние да се скрие от него.

Как да различите любовница от съпруга на улицата? Трябва само да знаете, че...

Дамите от зодия Скорпион са истински вещици и са в състояние да омаят и хипнотизират всеки мъж, който е привлякъл вниманието им. Мъжете много добре осъзнават това, но не могат да направят нищо и доброволно падат в мрежите им. Ако все пак успеят да се отскубнат от ноктите им, дълго време ще страдат, спомняйки си с мъка и наслада за този сладък плен. 

За много мъже е голяма награда да станат пленници на Скорпионките. И нищо не може да ги отклони и откаже от това. Подобно фатално привличане оказва влияние не само на свободата, но и на самочувствието им. А докато са в плен на хитростите и прищявките на тези жени, могат сериозно да се поболеят. Нещо повече, те не само ще изсмучат кръвта им до последната капка, но и ще ги изтощят до краен предел. Все пак представителките на тази зодия са смятани за изключително ненаситни. И нека мъжете не се изненадват, че поведението им ще прилича на отмъщението на паяка, който безмилостно убива жертвата си, само и само да не я дели с някой друг.

Везни

Тези жени са склонни непрекъснато да се съмняват и колебаят. Те не могат да разберат кое е по-добре за тях - да бъдат съпруги или любовници. И независимо коя страна изберат, те ще продължат да се раздират от съмнения дали изборът, който са направили, е правилен. С две думи - жените от зодия Везни са склонни към крайности. Дори да се омъжат и да се закълнат във вечна вярност, с времето ще забравят всички тези клетви. Първоначално са убедени, че да си любовница е най-долното и подлото нещо на света, но след като са омъжени известно време, започват да гледат на нещата по съвсем друг начин. 

Каква любовница си според знака на зодиака

Душата им непрекъснато търси хармония и красота. Това ги кара да започват да осъзнават, че най-интересното от живота е пред тях и някой ден ще намерят човека, който ще ги оцени по достойнство. Точно тогава започват да се изживяват в ролята на любовница.

За тях не е толкова важен сексът, колкото флиртът, който владеят до съвършенство. Ако са влюбени истински, това им дава крила и премахва всяко съмнение, че нещата, които вършат, са нередни. А когато тайната им връзка завърши, с наранена душа и стъпкани чувства се връщат към ежедневието си на омъжена жена. И живеят така до момента, в който отново не ги връхлети любовта. 

Близнаци

Този двойнствен зодиакален знак се чувства прекрасно във всяка роля. Дамите от тази зодия не се интересуват дали са съпруги, или любовници. За тях е важно да блестят и да получават удоволствие от живота. Тези дами не винаги се превръщат в заложници на секса. За тях са важни отношенията и начинът, по който мъжът се отнася с тях. А интимните мигове са просто още едно забавление, което озарява живота им.

Мъжете от тези зодии са най-изкусните любовници, а на чара им не може да устои нито една дама

Колкото бързо жените Близнаци сменят решенията си, толкова бързо се изморяват от семейния живот. За тях главното е да бъдат свободни и обичани. И ако законната им половинка не е в състояние да им даде тези неща, търсят друг мъж, който да ги оцени по достойнство. А това може да стане, само когато влязат в ролята на любовница. Тези дами са наясно как да привлекат вниманието на един мъж и да направят така, че той да ги търси отново и отново. Те са в състояние да държат в очакване всеки мъж, примамвайки го всеки път с малка порция ласки. А накрая се стига до там, че започват да го молят да заемат мястото на законната му съпруга, макар че смятат още дълго време ще се наслаждават на ролята си на страстна любовница. 

Стрелец

За жените от зодия Стрелец е напълно нормално да играят ролята на нечия любовница. И това изобщо не разваля настроението им. На тях не им тежи и да бъдат добри съпруги, но бързо се изморяват от семейния живот. Те не могат да стоят дълго време зад стените на дома си, тъй като това противоречи на любознателната им натура. Дамите от тази зодия обичат да пътешестват и се страхуват страшно много да не загубят свободата си. Единственото, което може да ги задържи в семейното гнездо, е редовният секс. Когато него го няма, лесно ще намерят някой, който да смени съпруга им.

Край на мистерията! Станаха ясни причините, които подтикват различните зодии към изневяра!

На първо място в живота на жените на този зодиакален знак са пътуванията, а на второ - сексуалните удоволствия. През целия си живот те се опитват да съвместят тези две приятни неща. Те никога няма да обърнат гръб на забранената любов, защото я смятат за нещо напълно естествено. Тя им носи удоволствие и ги зарежда с положителни емоции.  Те си избират страстен любовник с извратени фантазии, който е ненаситен в леглото. Спокойните мъже не са за жените от тази зодия. Но ако все пак имат такъв, те задължително ще си потърсят и любовник. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!