logo

Опасно: Нова страшна болест се предава по полов път 18+

Опасно: Нова страшна болест се предава по полов път 18+

Дори не сте подозирали, че може да хванете нещо подобно

Учени от университета в Оклахома шокираха със свои изследване и изводите, до които достигнаха благодарение  на него. 

Заради тези 3 причини ли възрастните мъже залитат по млади жени

Според специалистите  има кошмарна болест, която дори не подозирате, че може да пипнете по полов път, докато се отдавате на плътски страсти с половинката.

Не става въпрос нито за ХИВ, нито за някоя от другите така опасни и вече известни болести. Всъщност тази инфекция е позната на всички, но никой дори не си и помисля, че може да пипне подобно нещо именно по този начин. 

Тази новина за мъжете, парите им и жените побърка всички!

Според учените кампилобактериозата е на-честата чревна инфекция в Западния свят и тя се предава чрез половия акт. Тя често не е опасно, но симптомите й са много неприятни. Тя причинява диария, повръщане и слабост. Подобно заболяване ще накара пациента да пропусне задачите си, да намали работоспособността си и да прекара слънчевия и хубав ден в тоалетната. 

Често пъти инфекцията попада в тялото, ако човек пие непастьоризирано мляко, нефилтрирана вода или яде сурово месо. 

Ана изневери на съпруга си и проплака: И в порно филм не бях виждала такива неща!

Изследването се фокусира най-вече върху мъже, които правят секс с други мъже. Причината за интереса към хомосексуалистите и избухването на кампилобактериозата в Северна Европа главно сред представители на тази група. 

Проучването установи, че честотата на заразяване с тази бактерия е 14 пъти по-висока при хомосексуалните мъже, отколкото в контролната група.

Екипът от учени вярва, че кампилобактериозата е дори по-често срещана, отколкото казват хората. Всъщност само 1 човек от 20 пациенти се обръща за медицинска помощ при тази инфекция.

Ива: Взех си вибратор, а реакцията на съпруга ми и приятелката ми ме шокира! 18+

Инфекцията не представлява значителни рискове за повечето хора. Въпреки това, при хора с автоимунни заболявания (като артрит), кампилобактериозата може да причини сериозни усложнения. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!