logo

Ива: Взех си вибратор, а реакцията на съпруга ми и приятелката ми ме шокира! 18+

Ива: Взех си вибратор, а реакцията на съпруга ми и приятелката ми ме шокира! 18+

Младата жена, която дълги години е живяла с чужбина, разкри колко изненадана е останала от думите на най-близките й хора

„Понякога имам чувството, че нещата в България сякаш се развиват в две паралелни Вселени. От малка знам, че е срамно да се говори за секс. Някои родители и до ден днешен казват на децата си, че са ги довели щъркели. Жените и мъжете се притесняват да говорят открито за своите желания в леглото и дори в разговор с приятели, понякога се натъквам на осъждане за мастурбацията, въпреки че всички го правят“, така започва разказът на Ива. Тя сподели своя странен опит с писмо до jenata.blitz.bg.

В думите й, които тя изпрати на фейсбук страницата на jenata.blitz.bg, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки, тя разкри какво й се е случило щом си е купила вибратор.

Ана изневери на съпруга си и проплака: И в порно филм не бях виждала такива неща!

„Темата за секса ме засяга особено, защото живеех в Холандия в продължение на няколко години и бях изумена колко сексуално освободени и отворени хора има. Върнах се в България и се сблъсках със странни неща – имаше хора, които изпитваха срам и неудобство да говорят за секс, а другите пък бяха на обратната страна – говореха без капка срам всякакви вулгаризми“, казва Ива.

Жената намерила своята половинка у нас и малко след това вдигнали сватба.

„В началото сексът със съпруга ми беше повече от удовлетворяващ. Но както се случва във всяка дългосрочна връзка, в един момент интимността с него ме отегчаваше. В допълнение към това, тогава той имаше труден период в живота си: майка му почина, работата му не вървеше и т.н. Затова реших да оставя разговора за нашите секс проблеми за по-добри времена“, споделя Ива. 

Наталия направи стриптийз пред гаджето си и жестоко съжали

Така тя решила да си купи вибратор. 

„Моя приятелка ме посъветва да разгледам по-отблизо секс играчките, известно време тя работеше в секс магазин и знаеше точно какво си струва да се вземе и какво не. И честно казано, този вибратор преобърна живота ми.

Научих се да получавам оргазми, каквито никога не съм изпитвала с мъже, въпреки че не мога да кажа, че любовниците ми са били зле в леглото. С вибратора открих съвсем различно ниво на удоволствие“, споделя Ива. 

Жената споделила с друга нейна добра приятелка за секс играчката и какви ги върши с нея, но реакцията на аверката й била изненадваща.

4 ползи от секса в кола! 18+

„Двете сме на едни години. Тя е интелигента жена, а щом й казах за вибратора сякаш искаше да ме линчува. Гледаше ме сякаш съм ненормална, прокажена и супер развратница. Започнаха да се срамувам от себе си. 

Обвини ме, че така предавам мъжа ми. В един момент дори изкрещя: „Секс играчките са срамни!“. Запазих самообладание. Все пак се замислих за думите й и реших да споделя с мъжа ми за това, че имам вибратор. Той е сдържан човек и не знаех как ще реагира, но се молех да не е като приятелката ми.

Изненадващо съпругът ми прие новината за секс играчката ми спокойно. Освен това той се съгласи да използваме вибратора по време на секс за допълнително удоволствие и на двама ни. Едва в този миг осъзнах колко прогресивен мъж имам“, споделя Ива. Тя допълва, че откакто вибраторът е част от интимния им живот сексът помежду им е станал дори по-добър. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

ШОПА

ШОПА 30.12.2020 12:17

па да.

Вибратор

Вибратор 30.12.2020 13:00

Освен това той се съгласи да използваме вибратора по време на секс за допълнително удоволствие и на двама ни. И него с вибратора, за кеф де.

Лонг Джон

Лонг Джон 30.12.2020 13:20

Ще играе Мечо в колибата

,юруш

,юруш 30.12.2020 20:23

айде юруш на маслините,на която не и е до секс с мъжа и или на него не му става--давайте,,,,има решение..

Вуте

Вуте 30.12.2020 20:36

По гуйема тъпня не бех чел! Оно оти е измислена за в услуга и за реклама де се знае, ама барем да беше написано грамотно...

Дедо

Дедо 31.12.2020 17:15

Момата дето е писала нескопосания материал сигурно е толкова грозна горката че не не оправяна от мъж

Пик=Блиц

Пик=Блиц 31.12.2020 18:06

Ей блиц, по големи боклуци от вас няма.

Боко

Боко 01.01.2021 4:23

Все едно чета За Слави Трифонов и Жена му Нидялка от Пик

Все едно чета

Все едно чета 01.01.2021 4:31

за бастуна Слави Трифонов как се оправят сценаристите му с дървен вибратор.

аааааааааааааа

аааааааааааааа 17.05.2021 13:55

След GOOGLEпреводач е нужна и малко БГредакция! Та поне да е малко грамотно, а не писано от мисирки?