logo

Тази новина за мъжете, парите им и жените побърка всички!

Тази новина за мъжете, парите им и жените побърка всички!

Ето с колко пари всеки представител на силния пол може да купи някоя мадама

Психологът и сексолог Керим Костоев посочи колко пари трябва да притежавате в портфейла си един мъж, за да спечелите благосклонността на всяка жена. Специалистът обаче отбеляза, че си струва да се разгледа всеки отделен случай, защото ако говорим за любов, тогава не е толкова важно колко богат е мъжът.

„Всяка жена може да бъде спечелена без пари, дори и най-голямата материалистка. Но жените са различни“, каза специалистът.

Заради тези 3 причини ли възрастните мъже залитат по млади жени

Той отбеляза, че за някои дами финансовото благосъстояние на мъжа играе огромна роля, но за други не. В същото време някои жени се нуждаят от богат мъж до себе си, който да задоволява и най-странните им и скъпи прищевки.

„Нека бъдем честни. Има жени, които са готови да бъдат с даден мъж и без той да има пари. Това се случва по различни причини“, уточнява Костоев.

„Други жени държат на интелигентността на мъжа и неговите черти на характера. За някои от тях е важно да разберат, че след известно време избраникът им ще постигне успех и финансова платежоспособност“, уточни психологът и сексолог.

„Има и друга категория жени - те ясно и веднага определят, че се нуждаят от мъж, който да им осигурява материални неща – скъпо жилище, лъскава кола, маркови дрехи, скъпоструващи козметични процедури и т.н. 

Има и дами, които не държат на тлъстата банкова сметка на мъжа до тях. Парите нямат значение за тях, те самите ги имат и априори могат да се справят и сами“, заключи сексологът. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай