logo

Пет признака, че мъжът кръшка

Пет признака, че мъжът кръшка

Чалъмът е, че има няколко действия, които могат да разкрият неверника

Няма жена, която да не си е задавала въпроса „Изневерява ли ми?“; „Защо?“; „Как?“, „С коя?“ и други. Истината е, че трудно може да се даде конкретен отговор. 

Тук чалъмът е, че има няколко действия, които могат да разкрият неверника. При това много преди той да се е усетил.

Преди време от jenata.blitz.bg сложихме край на мистерията и ви казахме кои са причините, които подтикват различните зодии към изневяра.

След това от jenata.blitz.bg ви разкрихме и как годините и професията определят кои са най-големите кръшкачи.

Но се оказа, че има още пет признака, които издават че мъжът ви кръшка.

Ето топ пет на знаците, че ви кръшкат.

1. Сексът ви се е променил драстично
Когато човек има втора връзка паралелно с първата, сексът е първото, което страда. Единият вариант е драстично да се увеличи, другият – драстично да намалее. Можете да разпознаете промяната и по начина, по който прави секс с теб.

2. Той изглежда разсеян или дистанциран
Ако мъжът до вас получава емоционална подкрепа от друга, отношението му към вас ще се промени. Вече няма да споделя проблемите си, няма да ви разказва с подробности деня... просто защото го е разказал вече на друга.

3. Отношението му се е променило
Към това, че е дистанциран може да се добави и промяна в отношението му. Критикува ви повече, присмива се на избора ви от филм до дреха и неглижира цялото ви съществуване. Това е особено опасна територия, защото е доказателство, че сте го „изпуснали“.

4. Навиците с телефона са се променили
Ако вече не си пишете чак толкова, но въпреки това той прекарва много време на телефона, това е знак, че има проблем. Ако започне да избягва споделяне на детайли с кого си пише – може би неприятното ви усещане не ви лъже. Неговото мислене? Каквото не се знае, няма да как да ви нарани.

5. Спори с вас по различен начин
Всички двойки спорят, но когато начинът, по който той го прави, започне да се променя – замислете се. Ако гаджето ви си има друга и тя знае за вашето съществуване, то вероятно промяната на неговия начин да спори с вас е в следствие на консултиране с другата. Рязката промяна на аргументите може да е и заради твърде много споделяне с външни хора на вашите проблеми. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Доктор  Ох боли.

Доктор Ох боли. 09.05.2018 9:55

не ви уйдисва на капризите и на простотиите и не яде буламачите ви.

bmaba

bmaba 15.02.2019 16:15

ако ти е омръзнало да ти викат шамандура,буца,тлъстата,цоцолана,дебелата,пълничката ,вземи си това гарантирам ще спреш да плюскаш като луда ще отслабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2kqNpXz

Да става каквото ще!

Да става каквото ще! 15.02.2019 23:07

Такова пиченце съм захитрил, че направо подивявам, докато го лижа! Жена ми не помня откога не съм я лизал. Писва, семейният живот наистина писва. Непреодолимо е желанието да метнеш нещо по-блажно на скарата, да ти прави сочно цър-пър в устата.

рала

рала 02.03.2019 15:49

аз не връщам, само трябва да не ме хване моя

Безимената

Безимената 06.02.2020 10:50

Аз кръшкам от 20 год.но до сега не съм дала никакъв повод да ме хване или да се усъмни.А той глупака докато го реши да кръшка и го хванах кажете ми не е ли прост

feliksdzerjinski_1971"@abv.bg

feliksdzerjinski_1971"@abv.bg 06.04.2021 12:21

За мъжете разбрахме,сега остава да ни просветлите и за жените.

Биби

Биби 07.04.2021 21:39

От 20 год. кръшкала, написала една "благонравна" хе хе. Ало, Безимената, сега ще ти сложат медал. хе хе Не забравяй, че рано или късно има видов ден.

гочо

гочо 08.04.2021 7:12

Кой ги пише тия тъпни бре!! Единственият начин да го хванете, че кръшка, е като му топнете топките в една купа с вода! Ако изплуват, работата е ясна!!! Останалото е фантазия на болни мозъци.