logo

Сензационни новини за секса по време на карантина

Сензационни новини за секса по време на карантина

Изследване, направено по цял свят, откри доста пикантни неща за интимния живот на хората

Целия свят е скован от ужаса на коронавируса. За да се спре разпространението му се наложи в редица страни, включително и в България, да бъде въведена задължителна карантина.

Преди време от jenata.blitz.bg споделихме думите на сексолог, който разкри как карантината влияе на секс мераците. Редом с това световноизвестен имунолог сподели, че интимните ласки убиват коронавируса.

Сега експерти от цял свят, начело с китайски учени, проведоха голямо международно проучване, чиято цел бе да разбере как карантината е повлияла на сексуалния живот на хората. Данните от проучването са повече от пикантни.

Учени от Китай, Непал, Великобритания и Бангладеш са изследвали как пандемията е променила сексуалния живот на мъжете и жените по света. В рамките на проекта бяха проведени няколко проучвания в различни части на земното кълбо.

Преди секс изпийте чаша вода и после…

Така че, като част от работата, китайските учени по време на карантината са интервюирали 459 души от 18 до 45-годишна възраст. Сред интервюираните са били 270 мъже и 189 жени. 

Един от четирима участници в проучването съобщава за рязко понижение на либидото. Само 18% от мъжете и 8% от жените заявиха, че сексуалното им желание се е увеличило по време на карантината.

Тайната падна: Откриха причината защо жените не искат да правят секс

Около 37% от участниците казват, че са започнали да правят секс по-рядко от преди, а 32% от мъжете и 39% от жените са казали, че са започнали да получават по-малко удоволствие от интимните ласки.

Друго проучване обхвана 120 респонденти от Бангладеш, Индия и Непал. Всички те били женени. И така - около 3,3% от анкетираните са казали, че са започнали да правят секс много по-често - ако по-рано са го правили веднъж седмично, то сега го правят повече от пет пъти в седмицата. 50% от женените двойки са категорични, че карантината е направила интимния им живот много по-добър и редовен

В заключение може да кажем, че във всяко зло има и по нещо добро! / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!