logo

Съпруга сънува мъжа си с отрязана глава, тръгна да го търси и стана най-страшното

Съпруга сънува мъжа си с отрязана глава, тръгна да го търси и стана най-страшното

Първоначално тя не му придала особено значение, но един ден, когато не успяла да се свърже с половинката си, веднага си спомнила за него

Млада тайландка разбра, че съпругът й кръшка благодарение на ужасяващ нощен кошмар, пише The Thaiger.

В съня си Суниса видяла мъжа си с отрязана глава. Първоначално тя не му придала особено значение, но един ден, когато не успяла да се свърже с половинката си, веднага си спомнила за него. 

След като той не й вдигнал телефона, притеснената жена позвънила на негов колега, който буквално я смразил с думите, че мъжът й изобщо не се е появявал на работа. 

Баща на 6 деца отрови любящата си съпруга, заради любовницата, но сметките му излязоха криви и... СНИМКИ

Притеснената тайландка тръгнала да търси съпруга си и накрая намерила колата му паркирана пред хотел. Суниса започнала да му звъни и не спряла, докато той не излязъл от стаята. А там я чакала неприятна изненада - любовницата на съпруга й.

Другата жена заявила, че не е й подозирала, че излиза с женен мъж, въпреки факта, че на колата му имало стикер с надпис "мястото на съпругата". 

Суниса казва, че с мъжа си са женени от четири години и това не е първото му предателство. Преди време в телефона му попаднала на чат с друга жена и въпреки това му простила. Втората изневяра обаче не успяла да преглътне и подала молба за развод.

Измамената жена настоява и за парично обезщетение. В отговор мъжът й също завел дело. Любовницата му пък я обвинила в киберпрестъпления и поискала парично обезщетение. 

Мария случайно разкри лукавата изневяра на съпруга си

Суниса също е повдигнала обвинения срещу любовницата на съпруга си. Тя планира да потърси справедливост и обезщетение за щетите, които тя и неверният й мъж са й нанесли. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай

Това

Това 04.07.2023 13:09

Чат джи пи ди ли ви го съчини :)))))))? Пробвайте и ще се получи и по-добре