logo

Странен ритуал за първата брачна нощ ужаси младоженец

Странен ритуал за първата брачна нощ ужаси младоженец

За неприятните подробности, които 23-годишният мъж узнал в хода на подготовката на сватбата си, сподели самият той в Reddit

Странен ритуал в първата брачната нощ, възприет в семейството на булката, ужаси младоженеца. 

За неприятните подробности, които 23-годишният мъж узнал в хода на подготовката на сватбата си, сподели самият той в Reddit.

Бъдещият младоженец отбелязва, че се разбира идеално със семейството на любимата си, което било голямо и много грижовно.

Докато с годеницата си подготвяли сватбата обаче, той забелязал, че братовчедите й не спират да се шегуват за първата им брачна нощ - нещо, което му се струвало изключително странно. 

Секс на първа среща? Плюсове и минуси! 18+

А когато започнали да обсъждат медения месец, бъдещата булка предложила вместо да отидат на пътешествие, да прекарат известно време в дома на родителите й. 

Когато той я попитал защо предпочита да остане при роднините си, тя заявила, че в семейството й има стара традиция, свързана с първата брачна нощ.

"Булката и младоженецът отиват в спалнята, където трябва да консумират брака си. Останалите членове на семейството чакат пред вратата, за да ги аплодират и да им се радват, когато излязат.

След това част от чаршафа, с който е застлано леглото, се отрязва и се пришива към голям килим, който се пази от майката на булката", споделя младият мъж.

Осъзнавайки, че любимият й е смутен от чутото, булката побързала да го успокои, че двамата просто могат просто да се преструват, че спазват традицията.

Майката на младоженеца извъртя долен номер на бъдещата си снаха и взриви мрежата

"Не искам да имам нищо общо с това. Изплаших се и й казах, че при никакви обстоятелства няма да направя това пред цялото й семейство", подчертава бъдещият младоженец. 

По-късно той получил съобщение от бъдещата си тъща, в което тя му обяснявала, че той все още не разбира значението на семейните традиции и че този обичай е съществувал по-дълго, отколкото той е живял на този свят.

Потребителите на Reddit обаче съветват младоженеца да отстоява мнението си.

"Кажи им, че ще го направиш, но в замяна поискай 100 глави добитък, бял жребец и участък обработваема земя", пише един от тях. "Боже мой, семейно секс одеяло? Надявам се да изпълнява само декоративна функция и бабата да не спи върху него", пише друг. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Пак добре

Пак добре 20.04.2022 14:14

Щот можеше да искат всичките и братовчеди на караманела да го манръсат .

Питю Мищова

Питю Мищова 21.04.2022 0:23

Кат прочетох заглавието си рекох, че първо трябва да оправи бабата.

Работническо дело

Работническо дело 21.04.2022 8:28

А крачунов го опънаха !

Бравос

Бравос 21.04.2022 16:47

Яла много боб булката, пърди много ,и родата я аплодира, ето традиция.