Тайната на честия секс в една връзка е разкрита

Тайната на честия секс в една връзка е разкрита

Тя бе издадена от клиничния психолог Артем Тараянц

Всички знаем как в началото на една връзка емоциите са на макс, а сексът се случва доста често. Но с течение на времето сякаш интимните отношения избледняват и се случват по-рядко.

Но има ли какво да направим ,за да възродим секса с партньора си без значение от колко време сме заедно? Какво може да направим, за да си гарантираме изживявания между чаршафите както в началото на връзката ни?

Сексолог: Сексът в една двойка е обречен, когато… 18+

Е, по темата говори клиничният психолог Артем Тараянц. Той е категоричен, че има една лесна тайна, благодарение на която сексуалният ни живот ще се прероди.

„да, има как да си гарантираме по-чести интимни изживявания“, казва той и допълва:

„Мнозина постъпват по най-грешния начин, а дори не го осъзнават“.

„Няма да можете да постигнете увеличаване на честотата на секса чрез изнудване и манипулиране на партньора“, казва Тараянц.

Според него честотата на секса ще бъде възпрепятствана от сексуално изнудване и манипулация, желанието да се накаже или даде урок на партньор със секс или липсата на такъв.

Сексолог обясни какво е „италианската” любовна игра... или секс без оргазъм 18+

„Конфликтите не добавят искра към сексуалните отношения в действителност. Хармония, споделяне и разбирателство – това е тайната на честия секс и успешните връзки“, категоричен е психологът.

Според него в една връзка трябва да има уважение между двамата партньори. 

„В същото време при секса няма такова понятие като често или не често. Това не е ядене да кажем колко редовно го правим!“, подчерта Тараянс. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!