Тази извратена секс поза ще ви прероди в леглото (СНИМКА 18+)

Тази извратена секс поза ще ви прероди в леглото (СНИМКА 18+)

Има една доста извратена сексуална поза, която абсолютно всички трябва да пробват по Коледа. Според експерти удоволствието при дамите е гарантирано и всяка една ще забрави за забавленията в спалнята, след които дори не може да достигне до оргазъм.

От jenata.blitz.bg вече ви показахме няколко интригуващи позиции, които може да опитате с половинката си по празниците, за да разнообразите живота си в спалнята. Разкрихме ви и какви са тенденциите в коледното бельо, за да може да зарадвате половинката и да я възбудите.

Днес сме решили да ви споделим за още една секс поза, която ще ви прати директно в Рая, а и е специална за празника. Гарантираме ви, че няма да останете разочаровани.

Двойките изпробват какви ли не позиции, за да разнообразят скучното ежедневие. Наскоро обаче нашумя една много извратена техника в леглото, която е редно да пробвате.

Става въпрос за коледната ездачка. Това е най-новият начин да достигнете до оргазъм и да кажете сбогом на скучните интимни преживявания.

При нея мъжът е легнал по корем със свити в колената крака. Дамата от своя страна го е яхнала, като е с гръб към лицето му. Важно е нейните крака да се позиционират така, че десният крак на половинката й да е между тях – сякаш е коала, която е обгърнала дърво. Това всъщност е една доста палава и необикновена вариация на ездачката.

Техниката е страхотна за всяка жена, защото й позволява да определя темпото на акта. Партньорът пък може да се погрижи за вас и по други начини, като например си поиграе с клитора ви.

Винаги препоръчваме да използвате играчки.. Те многократно увеличават удоволствието в спалнята. Вибраторите и вибриращите пръстени са най-лесни за използване и чудесно стимулират клитора./jenata.blitz.bg

Коментирай

ааа

ааа 22.12.2018 15:50

Легнал по корем - на картинката е на гръб! Блиц пак сънувате. Лош и некадърен превод, поне гледайте схемата, ядно е че нямате опит!!!

Шушана

Шушана 22.12.2018 22:33

Статията е открадната от чужд сайт, превода е трагичен. Изобщо написаното не кореспондира с картинката