logo

Те се отдадоха на бурен секс в колата и съжалиха жестоко

Те се отдадоха на бурен секс в колата и съжалиха жестоко

За съжаление, не всяко приключение в автомобила завършва толкова разтърсващо, както във филмите "за възрастни"

Правенето на секс в колата е чудесен начин да разнообразите интимния си живот. Много двойки прибягват до него, когато  имат нужда от нови усещания и въпреки това не им достигат смелост да правят секс пред очите на хората. 

Почти всеки се възбужда, представяйки си се в различни ъгли на сношение със страстен партньор на задната или предна седалка на колата.

Сексът винаги е страстен, романтичен и понякога дори хазартен, защото никога не можете да бъдете сигурни, че в момента на кулминацията любопитен служител на КАТ или случаен минувач няма да погледне през прозореца. 

За съжаление, не всяко приключение в автомобила завършва толкова разтърсващо, както във филмите "за възрастни". 

Невероятните ползи на ролевите секс игри 

Защото друго прилагателно, което може да опише правенето на секс в колата, е опасно. Всеки е чувал истории, в които завладените от изпепеляваща страст партньори са забравили да сложат колата на "ръчна" и в процеса на ритмично поклащане неусетно се озовават в някой водоем. 

Днес обаче няма да говорим за тях. А ще споделим с вас опита на трима шофьори, получили ужасни психологически травми, след като са решили да задоволят страстите си по този начин.

Тънки и остри 

„Обади ми се и ми каза, че току-що е излязъл от автосалона с новата кола", започва разказа си дама в един от форумите.

Момичето се зарадвало много заради придобивката, също както и приятелят й. "И по този повод реших да се барна: все пак не се знае дали след шампанското, с което ще поливаме колата, няма да се озовем на задната седалка. И бях права!", продължава тя.

Паркирайки край селска къща, героите на тази история, опиянени от пенливото вино, пристъпили към финалната част от тестовото шофиране на кросоувъра с всички произтичащи от нея последици.

"Спряхме се на класическата мисионерска поза на задната седалка. За щастие, размерите й го позволяваха", споделя младата дама. 

4 правила за страхотен секс в колата! 18+

Тя била само по секси бельо и високи токчета. В пристъп на страст започнала безмилостно да драска с дългите си нокти гърба на партньора си, а с десния си крак - кожената тапицерия на предната седалка.

В един момент приятелят й все пак реагирал на подозрителните звуци и останал в шок - колата все пак нямала и ден. Настроението му на момента паднало, а заедно с него (за няколко дни) - и всичко останало. 

Внушителен размер

За да внесе малко ярки краски в интимния си живот, мъж на средна възраст предложил на скромната си съпруга да правят секс в нейния също толкова скромен автомобил "Форд Фиеста".  

След като посветил няколко нощи на гледането на немски филми за възрастни, той установил, че една от най-вървежните пози в "автомобилния" секс е позиция, при която мъжът седи на задната седалка, а дамата - върху него, наведена между предните седалки. 

Съпругата се съгласила на приключението. С големи мъки тя успяла да се промуши през малкото пространство, подпряла се с лакти на облегалките на седалките и се приготвила за забавление. И го получила!

Много скоро обаче започнала да усеща, че краката й изтръпват и затова предложила на съпруга си да сменят позициите си. И с това започнало най-интересното.

5 горещи секс пози, които ще ви сближат с половинката 18+

Мъжът й нямал нищо против да опита още нещо диво, особено след като в ума му се въртели няколко любопитни варианта (все пак по време на безсънните нощи успял да натрупа доста идеи). Но героите така и не стигнали до тях, защото заради впечатляващите си размери жената се заклещила между седалките. 

Вместо да й помогне, виновникът за всичките й неприятности започнал да се смее високо и дори си позволил да й пробута няколко съвета за ползите от диетите и ходенето на фитнес.  

Жена му, разбира се, успяла да се измъкне от неприятния капан, но историята с интимността, по разбираеми причини, приключила на момента. 

Неподходящ полет 

Младеж решил да изведе новата си приятелка извън града. Като един истински романтик, той подготвил всичко необходимо за една незабравима среща: живописно място на брега на реката, плейлист с лирични парчета, леки закуски и няколко презерватива, в случай, че първите им пъти се случат в колата. 

Ива: С мъжа ми открихме тайната на божествения секс! 18+

След няколко часа разговори младежът преминал в атака - погалил нежно голите колене на дамата, дарил я с няколко страстни целувки по врата и много скоро тя била готова да се отдаде на изкушението. Младежът свалил надолу облегалката на седалката и поканил приятелката си да седне отгоре. 

Навън била адска жега, а климатикът непрекъснато духал в гърба на момичето. За й спести неудобството, младият мъж решил да изгаси двигателя и да отвори прозорците. 

За жалост, на героите на тази история не им било съдено да се наслаждават дълго един на друг. Преди да успеят да преминат от прелюдия към действие, огромна конска муха влетяла в купето на автомобила. 

Чувайки жуженето около предното стъкло, момичето, което, както по-късно се оказало, имало панически страх от летящи насекоми, започнало да крещи и бързо изскочило от колата. 

10 удоволствията от пиянския секс! 18+

Романтичната среща приключила със сълзи, счупен нокът и травмирана психика. И при двамата. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!