logo

Тотална промяна: Съпрузи свалиха 44 кг., за да спасят брака си

Тотална промяна: Съпрузи свалиха 44 кг., за да спасят брака си

Двамата били през развод заради куп скандали, но това наистина им помогнало

39-годишният Марк Смит и 44-годишната му съпруга Сара Смит, живеят в град Манчестър, Великобритания. Двамата решиха да направят нещо изключително, за да спасят брака си.

18-г. се влюби в 40-г. господин, а 2 години по-късно...

Съпрузите, работещи в една и съща финансова компания, дълго време водели нездравословен начин на живот. По време на обяд двамата хапвали в местната пекарна, вечер пък пиели вино и се тъпчели с храна за вкъщи.

Излишните килограми започнали да предизвикват все повече кавги и конфликти помежду им, а Марк започнал да има дори проблеми със сърцето.

24-г. медсестра се омъжи за старец, а сега отчаяно иска да... СНИМКИ

„Бях притеснена за здравето на Марк, у дома бях нещастна. Всъщност и двамата бяхме нещастни, мрънкащи, изкарвахме си всичко един на друг“, разказва Сара.

Веднъж по време на една от кавгите, Сара се обърнала към любимия си и му казала, че е време да променят нещо кардинално в живота си.

Млада жена се омъжи за чичко и разкри най-голямата си мъка

Двойката решила да се запише на фитнеси започнала да тренира няколко пъти седмично. Те скоро се отказаха от фаст фууда за вкъщи и алкохола, започнали да хапват повече зеленчуци и домашно приготвени ястия.

Сега двамата закусват плодове, на обяд имат приготвено пиле със зеленчуци и сладки картофи, а обикновено за вечеря си взимат риба със зеленчуци или паста.

За по-малко от година Марк и Сара успели да свалят общо 44 килограма. Увереността и активността върнаха на съпрузите щастието. Двамата подобриха отношенията си и започнаха да се наслаждават на живота.

„Това напълно промени живота и отношенията ни. До известна степен това ни спаси“, разказва Марк.

По думите на двойката, техните близки и приятели се възхищават на трансформацията им и се гордеят с усилията, които са положили, за да променят качеството си на живот. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

Бохо

Бохо 28.06.2023 13:31

Браво на британците ! КАК са отслабнали.Радвам им се.

viper

viper 29.06.2023 12:56

Бабата изглежда отвратително и на двете снимки!