Тя отиде без бельо на сватба, но роклята ѝ се смъкна пред вратата на ресторанта и...

Тя отиде без бельо на сватба, но роклята ѝ се смъкна пред вратата на ресторанта и...

Разкази от практиката на Инга Яновска, майстор по дао, езотерик и цигун терапевтка, публикува издаваното в Рига, дамско списание "Лилит".

Инга: “Всеки ден хората ми разказват за себе си и за живота си. И много истории са достойни да станат притчи - в тяхната очевидна простота има толкова много дълбок, скрит смисъл.

Първата история. "Тя даде свобода на хормоните си"

3 неща, които не трябва да събличате по време на секс

Виктория имаше всичко - хубав апартамент, позиция на финансов директор, истински приятелки и весели познати. И дори котка. Нямаше само съпруг. 

Докато се занимаваше с кариера и пътешествия, тя и не не гореше особено от желание да се омъжва. И едва след като навърши четиридесет, внезапно я връхлетя с невероятна сила влечение по домашен уют и редовен секс. 

7 малки трикчета, които ще ви превърнат в магнит за мъжете

Веднъж през август приятелка я покани на сватбата. Дните бяха горещи и Виктория облече дълга рокля, изработена от естествена коприна - такава свободна, летяща, с отворена гръб, която държеше само на завързана отзад на шията ѝ панделка. 

Под такава рокля сутиен не се носи, а и гърдите ѝ още нямаха нужда от пуш ъп ефект.  Виктория надяна дантелени чорапи, повъртя се пред огледалото, за да огледа възхитителния си тоалет и без сутиен и бикини под него - да става каквото ще - се запъти на сватбата. 

Инга Яновска, майстор по дао, езотерик и цигун терапевтка

Беше закъсняла, изтича към вратата на ресторант „Юрмала“, а зад нея - младеж, също от гостите, които при вида на панделката ѝ бе обзет от неудържимото изкушение да я дръпне. И го направи! 

Палава баба преспа с 200 младежи и откри ключа към вечната младост!

Ефирната хлъзгавата коприна се свлече за секунди на пода. Виктория се спря, обърна се към зашеметения преследвач и каза първото нещо, което дойде на ум: „Опозори ме - жени се!“ 

Младият мъж, който се беше изчервил като мак, се наведе към краката ѝ, да вдигне падналата рокля. И се изправи вече влюбен и готов за всичко. 

Жена унижи жестоко годеника си, след като научи колко струва годежният й пръстен (СНИМКИ)

Шест месеца по-късно те се ожениха и скоро тя роди. Младежът беше с 12 години по-млад от нея! 

Моралът. Понякога трябва да давате свобода на хормоните си и да се доверявате на природата. Иска ви се да отидете на бал без бельо? Направете го! Най-важното е да носите сребърни обувки и чорапи с дантела. Нито един пресметлив ход няма да даде по-добри резултати, отколкото случайността, подкрепена от желание за любов и отдаденост./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

taka e

taka e 04.05.2019 18:22

Магически Амулет Привлича Пари и Късмет Специално изработен по древен китайски ритуал с вашите инициали и кодиран специално за вас! https://bit.ly/2ta1QU1

nikolai hristov

nikolai hristov 05.05.2019 0:40

:) ))))

йокин

йокин 06.05.2019 10:03

?????????????????????????????????????????????.

Жеко

Жеко 06.05.2019 11:30

Тя отиде без бельо на сватба, но роклята ѝ се смъкна пред вратата на ресторанта и.. ВСИЧКИ И ВИДЯХА ГОЛИЯ И ЗАДНИК! И АЗ БЯХ И АЗ ВИДЯХ.

ТАХИР ЧЕТИН

ТАХИР ЧЕТИН 06.05.2019 11:32

ЗАВРИ СИ МАГИЧЕСКИЯ АМУЛЕТ КОЙТО ПРИВЛИЧА ПАРИ В ЗАДНИКА, ЗА ДА ПЕЧЕЛИШ С НЕГО ПАРИ НА МАГИСТРАЛАТА КАТО ПОЛОВО ТУДЕЩА СЕ.

стани богат!

стани богат! 08.05.2019 0:53

Трябват ти пари ? Опитай късмета си тук !Нон стоп печалби !https://bit.ly/2vGdh7g