logo

Тя позволи на приятелка да пробва булото й, а в деня на сватбата се случи най-страшното

Тя позволи на приятелка да пробва булото й, а в деня на сватбата се случи най-страшното

Ира, какво правиш? Не знаеш ли, че не бива да даваш на никого да пробва воала, караше се майка й

Съществуват много поверия, свързани със сватбения ден. Всички са чували, че за да се радва на дълъг и щастлив семеен живот, булката трябва да има нещо ново, нещо старо, нещо назаем и нещо синьо. Както и че младоженецът не трябва да вижда роклята на невестата преди сватбата.

С булото също са свързани ред поверия. В миналото са му отдавали особено значение. Булката е трябвало да бъде с него, докато не дойде първата брачна нощ, а честта да свали воала от лицето й се е падала на младоженеца. 

Никой освен невестата не е имал право да го мери, дори и най-добрата й приятелка. А за всички, които смятат, че това са бабини деветини, днес от jenata.blitz.bg ще споделим историята на Ирина, на която попаднахме в мрежата. 

"Най-накрая ще се омъжвам. Сватбата е след три дни. Отдавна бях избрала булчинската си рокля. Катя, моята най-добра приятелка, почти позеленя от завист, когато разбра, че Максим, най-добрият студент от медицинската академия, ми е предложил брак. 

За нищо на света не правете тези неща на сватбата си! Поверие гласи, че...

Учихме заедно. Той за хирург, аз - за педиатър. Имахме общи интереси и знаех, че семейството ни ще бъде здраво и никой няма да може да попречи на щастието ни", започва разказа си тя. 

"Стоях пред огледалото и мислех каква прическа да си направя за големия ден. Сложих си булото и продължих да размишлявам. 

"Здравей, нямаш търпение, а?", каза Катя, която майка ми бе пуснала в стаята. Така се бях размечтала, че дори не бях чула звънеца. "О, нека и за да го пробвам, моля те!", добави тя. 

Булка избяга от сватбата си, след като в последния момент непозната й разкри...

Разбира се, нямаше как да откажа на най-добрата си приятелка. И без задни мисли и дадох булото си. Докато Катя се оглеждаше пред огледалото, в стаята влезе майка ми и започна да крещи.

"Ира, какво правиш? Не знаеш ли, че не бива да даваш на никого да пробва булото ти дори след сватбата, камо ли преди нея?", викаше притеснено тя. 

Приятелката ми бързо го свали, а аз забравих за инцидента", споделя още младата жена. 

"В деня на сватбата чаках Максим пред ритуалната зала. Той закъсняваше и по незнайна причина не вдигаше телефона си.  

Предстои ви да сключите брак? Дори не подозирате какво огромно влияние оказва датата на сватбата върху съвместното ви бъдеще

"Може пък да избира цветя, не се притеснявай", каза ми Катя. Точно в този момент получих SMS. "Няма да се оженя за теб. Бившата ми приятелка е бременна и скоро бебето ще се роди. Трябва да създам семейство с нея".

Целият ми свят се разпадна. Знаех, че преди мен, той излизаше с Ана. И сега той ще се омъжи за нея", завършва разказа си изоставената младоженка. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Баба

Баба 11.08.2020 12:36

Ооо това не е заради булото, а заради това, че правят секс преди женитбата.

Деси

Деси 11.08.2020 12:56

Затуй булото е виновно, така ли? ХА ХА ХА

;-D

;-D 11.08.2020 13:45

Лапнишаран. Най-добрият от академията.

кон

кон 12.08.2020 8:06

"И сега той ще се омъжи за нея" Урок по Български език. "омъжвам" ако е за мъж "оженвам" ако е за жена "тази "нея" да не е мъж?

Мила

Мила 12.08.2020 18:23

Бебето е станало преди меренето на булото!

Ihu

Ihu 13.08.2020 6:42

Аз се притесних най вече за гей курвата ивайло крачунов и неговия любим шопара пеевски

Севи

Севи 13.08.2020 7:05

Е що си давала булото ма, сега виде ли кво станало :(

Alex

Alex 13.08.2020 7:05

Ах, как много се разстроих от тази печална новина! Младоженецът, моля ви се, щял да се жени за друга! Още не мога да дойда на себе си! Даже си го преместих в другия крачол и пак още се вълнувам... :-)

Севи

Севи 13.08.2020 7:16

Как ше дава булото бе що майка и не е казвала да не го дава сега каде ше намира мокарес.

До Alex

До Alex 13.08.2020 8:12

Най-разстройващото е , че младоженецът всъщност е решил да се "омъжва"...

Kukuwizaza

Kukuwizaza 13.08.2020 10:50

Glück gehabt!

лилит

лилит 10.09.2020 9:31

"Нея"явно е травестит, щом ще се омъжва за "Нея". Ама толкова малоумна статия отдавна не бях чела.Запълвате някви колонки за мизерните си заплати и тормозите хората, които искат да прочетат нещо интерессно и смислено. Повдига ми се от вашият сайт !

Будала

Будала 23.05.2022 14:27

И ако не го беше премерила другата щеше да се разбремени по чудо? Мдааа нова дума за големи руско-украински простотии (виж имената)!