Учени разкриха колко пъти трябва да се омъжи една жена, за да е истински щастлива

Учени разкриха колко пъти трябва да се омъжи една жена, за да е истински щастлива

Участничките са помолени да разкажат за семейното си положение и психологическото си благополучие

Жените са най-щастливи в третия си брак. До този неочакван извод са достигнали руски учени от Висшето училище по икономика и Московския държавен психолого-педагогически университет.

Експертите са провели проучване сред 365 жени на възраст между 35 до 56 години. Те са помолили участниците да разкажат за семейното си положение и психологическото си благополучие.

Тя се разведе след 7 години брак и сподели нещата, които е разбрала прекалено късно

Трябва да се отбележи, че всички респонденти са имали поне едно дете.

Жените са преминали поредица от тестове, резултатите от които показали, че в третия си брак представителките на нежния пол се чувстват много по-комфортно, отколкото в първия и втория.

Шокиращо изследване за интимните връзки и брака шокира целия свят 

Учените отбелязват, че провалът на втория брак може да се обясни с факта, че жените, които са наранени след първия развод, се опитват да "заличат раните" с нова връзка. Т.е. те се женят не толкова заради любовта към новия си партньор, колкото заради неувереността в себе си. 

Мъж, чийто брак бе пред разпад, спаси всичко само с един въпрос
 
В третия си брак вече жената знае какво иска от една връзка и освен това е по-способна да прави компромиси и да избягва конфликти. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

БОРИСОВ

БОРИСОВ 24.02.2020 20:29

Колко пъти ли,и колко били наранени ? Ай ....... използвачки и к..ви ! Я колко се жалваха ,че били изнасилени преди половин век ! Я ДГД .....

Вибратор

Вибратор 25.02.2020 16:09

Не е това верния извод! Колко жени познавате с трети брак!?!

Вибратор

Вибратор 25.02.2020 16:10

Докато е млада и всички я искат, е най-великата, като остарее - свива ушетата и търси добрия, който да я издържа и търпи жалките остатъци от самочувствието й! А като го намери, била най-щастлива, не щото мъжа е най-добрия, а защото е последния влак за нея!

Вибратор

Вибратор 25.02.2020 16:11

! Кофти късмет е да си мъж в матриархално общество, още повече, че природата те е дарила с прекрасен дефицит /на секс/ и единственото ти решение, е да се ожениш за да го компенсираш или да си постоянно търсещ за жена, тъй като при тях е монопола на решението ти.

Вибратор

Вибратор 25.02.2020 16:11

Докато при жените е обратното - търсени от малки, им се вдига самочувствието до небето, без значение колко са тъпи парчета и без да е необходимо да се съревновават за мъжа на принципа на естествения подбор.

Вибратор

Вибратор 25.02.2020 16:12

Достатъчно им е само да се правят на красиви и от това са им най-големите проблеми в живота, а всичките грижи са оставени на мъжа.

Вибратор

Вибратор 25.02.2020 16:13

При развод, дори и да е изневерила детето остава при нея, като и законодателството /особено у нас/ е такова, че на бащата му се разрешава /сякаш е изверг/ да вижда детето си едва 4дни /всяка втора събота и неделя/ в месеца.

Вибратор

Вибратор 25.02.2020 16:13

А жената насажда отрова в душата на детето срещу баща му и той няма как дори да го защити от тази отрова. И още с много други примери, които всички знаят ясно колко преебан си че си се родил мъж.

Вибратор

Вибратор 25.02.2020 16:17

А най-щастлива е като се дореди до някой "бизнесмен" щото разбираш ли тоам е голямата любов. Питай я тогава за трети брак...