logo

Влюбени свалиха 150 кг. след сватбата, шокиращи СНИМКИ преди и след

Влюбени свалиха 150 кг. след сватбата, шокиращи СНИМКИ преди и след

Според Лекси най-големият провал е да си поставиш големи цели и когато те станат непосилни, да се откажеш

Историята на Дани и Лекси Рийд е зашеметяваща. В нея става дума за силата на духа на двама съпрузи, които след сватбата си решават коренно да променят живота си и успяват да свалят общо 150 кг помежду си. Както казва Лекси Рийд, когато тръгнете по пътя на дълбока телесна трансформация, трябва да разберете, че не всичките ви дни ще бъдат добри и ще трябва да се сблъскате с много проблеми.

Богата баба се влюби в бездомник и реши да му остави цялото си състояние

Всичко започва с предложението за брак и последвалата сватба. 27-годишната Лекси тогава тежи 220 килограма, а нейният любим Дани – 127 килограма. Според двойката те са решили напълно да променят живота си през Новата година, като са обещали един на друг да се придържат към нова диета и спортен начин на живот.

„Най-трудно ни бе да променим храненето си“, споделя Лекси.

„Когато бях 219 килограма, никога не съм готвила. Почти всеки път със съпруга ми просто излизахме да хапнем, а ако приготвяхме нещо у дома, то бе или полузамразена пица или нещо нездравословно.

Първоначално решиха да се откажат от алкохола и фаст фууда за най-малкото 30 дни. И най-трудният тест беше кардио тренировката, защото теглото на Лекси не й позволяваше да прави упражнения, тя физически не можеше да тича на пистата и да контролира тялото си.

Открихме, че като се научим да готвим сами храната си, ние сме отговорни за това, което ядем. Но що се отнася до спорта, започнахме да използваме фитнеса като терапия. Променяйки нашето мислене, навици и емоции, ние променихме живота си. В крайна сметка преди храната бе нашата терапия и утеха.

За 30 дни Лекси губи повече от 10 килограма. С времето обаче загубата на килограми за момент стига застой и именно заради това Лекси решила да увеличи обема на тренировките си и да контролира количеството калории, които приема дневно.

Тя разказва, че с Дани просто им е писнало да лежат на дивана през нощта, да гледат филми и да ядат, сякаш няма утре. Самата реалност колко време прекарвали на дивана, ги накарала да осъзнаят, че не правят други неща, които са по-полезни – разходки, къмпинг, пътувания.

„Мечтаех да посетя увеселителния парк Хари Потър, но имаше ограничение на теглото - не ме пуснаха в парка, защото тежах повече от 150 кг. Това се превърна в голямото предизвикателство за мен!“, споделя Лекси.

Дани пък карал Лекси да се чувства най-красивата жена без значение от килограмите й. Той я обгръщал с любов и страст. За него любовта няма размер или тегло.

Съветът на Лекси към всички, които се борят с излишните килограми, е да започнат с малко, защото най-малките промени водят към най-големите резултати. Според нея най-големият провал е да си поставиш големи цели и когато те станат непосилни, да се откажеш.

По думите на Лекси, това не е история просто за отслабване. Тук става въпрос за сближаването на двама души, които поемат заедно по един и същи пъти и изграждат „ядрото“ на отношениеята си.

Лекси се обявява против липосукцията, защото според нея няма смисъл от харченето на толкова много пари.

„Здравословното хранене и тренировките са всичко, от което се нуждаете, за да постигнете желаните резултати“, казва тя и предлага на всички, които се борят с излишните килограми, да започнат просто с разходка. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай