logo

Богата баба се влюби в бездомник и реши да му остави цялото си състояние

Богата баба се влюби в бездомник и реши да му остави цялото си състояние

Въпреки това, само седмици след срещата с мъжа пенсионерката каза, че се е влюбила в него, шокирайки дъщерите си

Американка се влюби в бездомник и искаше да му остави цяло състояние. 

80-годишната пенсионерка Каролин Холанд от Каюкос, Калифорния, се срещна с 57-годишния Дейвид Фаут, докато той извършваше поддръжка в дома й. Мъжът разказал, че в миналото е бил наркоман и продавал наркотици. Той призна още, че е лежал в затвора за изработка на бомби, които според полицията били предназначени за обир на магазин.

Момиче покани дългогодишния си партньор на гости и така разбра жестоката истина за него

Преди да срещне Холанд, мъжът също не е имал собствен дом и е спал в приюти.

Въпреки това, само седмици след срещата с Фаут, пенсионерката каза, че се е влюбила в него, шокирайки дъщерите си Сюзън и Сали.

„Той ми даде нещо специално заради това колко внимателен беше. Имаме много общи неща. Обичам характера му и мразя, когато отиде някъде“, каза тя.

Сюзън и Сали бяха сигурни, че майката е влязла във връзка с Фаут, защото има нужда от компания. Те също вярваха, че мъжът планира да измами Каролин заради нейното състояние, когато научиха, че той я е убедил да пусне два от домовете си на пазара.

Отбелязва се, че жената е дала под наем една от тях на внука си и семейството му. След като продаде имота, пенсионерът обеща да даде на Фаут 600 хиляди долара, но внезапно се озова в болница поради COVID-19.

Жени разкриха кои черти в мъжа ги печелят на мига

Физическото и психическото здраве на Каролин се влошаваше, оставяйки Сюзън и Сали да контролират нейните финанси. Въпреки усилията на лекарите, поради тежкото протичане на заболяването, животът на жената не е бил спасен.

Цялото имущество на Каролин е наследено от нейните дъщери. Фут остана без пари и сега отново живее на улицата. Въпреки това той твърди, че обичал пенсионерката и винаги се опитвал да й угоди./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

mikka

mikka 28.11.2023 18:44

Отcлaбвaнeтo бeз диeтa и глaдyване не е мeчтa - тoва е pеалнocт. Найпpoдaвaният пpoдyкт за отcлабвaне в cвeта! Пoмoгна на мeн и cъпpyга ми и ще пoмогне на вaс, peзyлтaтът е видим слeд някoлкo дни. Cъвeтвaм всички с надноpмeнo тeглo да пpoбвaт:----- http://gg.gg/ketox