Жена разбра, че гаджето й се среща с омъжена дама и му отмъсти брилянтно

Жена разбра, че гаджето й се среща с омъжена дама и му отмъсти брилянтно

В мрежата я засипаха с похвали за "брилянтния" й отговор и как публично е засрамила измамниците

Жена разбра, че приятелят й се среща с омъжена дама и му отмъсти по изключително брилянтен начин. На историята й, споделена в Reddit, гласност даде The Mirror.

В социалната мрежа тя споделя, че след 5 години в отношенията с приятеля й Джо започнали да се появяват трудности. Двойката дори мислела да посети специалист.

"Опитах се да го убедя да се отидем на консултант по връзките, но в крайна сметка трябваше да отида сама. Консултантът упорито ми предлагаше да говоря с него и да правим нещо заедно по-често", пише тя.

Опитите й да промени ситуацията обаче ударили на камък и Джо започнал да се среща с омъжена жена на име Карън зад гърба на съпруга й Патрик. Скоро авторката на поста разбрала, че половинката й й изневерява и го напуснала.

Тя спипа гаджето си да прави секс в колата с колежка и му отмъсти брутално

Тъй като работела във фитнес зала, в която Джо и Карън често тренирали заедно, тя решила да се възползвала от факта, че посетителите подписват споразумение при записването си, според което служителите имат право да ги снимат по време на тренировка и да използват снимките за реклама в социалните мрежи. 

"Снимах ги в залата и публикувах тази снимка под специалното ни предложение за влюбени за Свети Валентин. След това пуснах снимката като реклама в местен вестник.

Патрик видя рекламата, отиде в дома на Джо и вдигна страшен скандал. След това изхвърли всички вещи на жена си на терасата на Джо и му каза, че може да задържи Карън за себе си", пише още тя. 

Междувременно бившият й си навлякъл проблеми с шефа си, в чийто дом живеел под наем. Освен това той не искал нова връзка и накарал Карън да си събере багажа и да си търси ново жилище.

"Джо ми изпрати съобщение и ме попита дали бих позволила да живее при мен. Той така и не разбра, че аз съм пуснала обявата. Разбира се, игнорирах молбата му", добавя тя. 

Момиче отмъсти брутално на изневеряващия й партньор ВИДЕО

От думите й става ясно още, че за известно време Карън се върнала при съпруга си, но след това се преместила при Джо заедно с 20-годишната си дъщеря.

Интернет потребителите не крият, че са много впечатлени от историята на измамената жена и признават, че отмъщението й е обмислено перфектно.

"Много съм впечатлен, харесвам тази идея", "Невероятно. Браво!", "Честито! Кармата не е трябвало да прави нищо, ти перфектно си свършила цялата работа!", пишат те. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай