45 секунди и пържените яйца са готови

45 секунди и пържените яйца са готови

Трикът е да ги готвите в микровълновата, а не на тиган

Съвсем наскоро от jenata.blitz.bg ви разкрихме дали кафявите или белите яйца са по-полезни. Освен това и казахме и по какво се отличават те.  Малко преди това от jenata.blitz.bg ви казахме и кой е най-големият мит, свързан с варенето и беленето им.

Сега обаче ще си поговорим за това как да си направим бърза закуска с тях.

Със сигурност всяка дама е прибягвала до бързо приготвената храна. А какво по-експедитивно от това да направим пържени яйца на тиган?

Чували ли сте за ябълкови тиганици? Е, толкова са вкусни, че ще изгубите ума си по тях (СНИМКИ)

Е, има какво - пържени яйца в микровълновата печка.

И така - първото, което трябва а направите е да счупите яйцата в чини. След това я поставете в микровълновата.

След това просто направете малка пункция (дупчица) с нож или игла в яйчния жълтък.

Нежен и сочен шоколадов кекс без брашно

Това се прави, за да може да се сготви яйцето отвътре, както и отвън. След това яйцата се поставят в микровълнова печка за 45 секунди.

Перфектната бърза храна е готова. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!