Най-вкусният пилаф с пиле става по тази рецепта

Може да го направите по няколко начина, като добавите любимите си съставки към оригиналната рецепта

https://jenata.blitz.bg/vkusotii/nay-vkusniyat-pilaf-s-pile-stava-po-tazi-recepta Jenata.blitz.bg
Най-вкусният пилаф с пиле става по тази рецепта

Ако не разполагате с време за приготвянето на вкусна вечеря, а ви се хапва домашна храна, пилафът е перфектното решение! 

Това ястие се приготвя изключително лесно и е много засищащо. Може да го направите по няколко начина, като добавите любимите си съставки към оригиналната рецепта, придавайки нов привкус на това популярно ястие.

Днес от jenata.blitz.bg ви предлагаме най-вкусната рецепта, по която да си го приготвите:

Необходими продукти: 

2 пилешки бутчета
1,5 чаши ориз
2-3 глави лук

2 моркова
1 червена чушка
подправки на вкус (сол, суха подправка, черен пипер)

Тиквичките и патладжанът стават един път, приготвите ли ги така

малко олио за пържене

Начин на приготвяне:

Бутчетата се разполовяват и се сваряват. 

Почистете лука, нарежете го на ситно и го сложете да се запържи на слаб огън. Почистете моркова, нарежете го на ситно и го добавете към лука. Към края на пърженето добавя ситно нарязаната червена чушка. 

Вкусен пилаф с пилешко месце - пръстите да си оближеш

Когато лукът придобие златист цвят, добавете предварително почистения и измит ориз. Налейте 3 черпака вода, в която са се варили бутчетата, и оставете да къкри (ако е необходимо, добавете още вода).

Когато оризът е полусварен, добавете подправките, месото и запечете във фурната на 200 С.

Добър апетит! /jenata.blitz.bg

Горещи

Коментирай
1 Коментара
Titanos
преди 3 часа

Увeличете пeниca си с поне 11 см, получете твърда epeкция и накарайте приятелката си да свъpши поне пет пъти подpед: гаpантиран ефект, доказан с научни изследвания. Ето тази статия:---- https://come.ac/titan

Откажи