Пролетта е тук и все още е време за какви ли не чудесни ястия, с които всяка домакиня може да зарадва семейството си.
Такава вкусна паста през живота си не сте яли!
В следващите редове ще ви разкрием как много лесно да приготвите вкусен гювеч. Рецептата видяхме от социалната платформа "ТикТок", където се е превърнала във вайръл.
У дома също пробвахме рецептата на @kristina_mnsva и признаваме, че беше изключително вкусно, а дечицата искаха допълнително. Хапването е вкусно и здравословно и наистина е нещо, което ще повторите.
Поднася се чудесно с вино.
Шеф готвач, работил с принц Уилям, разкри най-голямата грешка при приготвянето на паста
Продукти:
Картофи
Лук
Морков
Чесън
Люто чушле
Бакла
Размита пиперена паста с вода
Джоджен
Лющян (девесил)
Сол
Копър за поръсване
Приготвяне:
- Слагаме всичко без подправките в гювеча и го пъхаме в студена фурна, пускаме 190 градуса и от момента на загряването и, засичаме 1 час.
- Изкарваме го и добавям любими пресни подправки и сол на вкус. Може да сложите копър, магданоз по желание.
- Връщаме без капак за още половин, един час и сте готови.
Бон апети./jenata.blitz.bg
Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!