Лятото е сезонът на зеленчуците и на много от нас не ни се ядат тежки манджи с различни меса. Е, имаме най-перфектното предложение за вас.
Няма наяждане с тези сочни пилешки рулца
С този миш маш на фурна ще направите най-добрия си ход. Ние вече изпробваме тази рецепта от ТикТок и признаваме, че се хареса на абсолютно всички опитали гозбата.
Буквално няма наяждане с него. Гарантираме ви, че на когото и да го предложите, ще иска допълнително, а за целта дори не е нужно да полагате кой знае какви усилия. Всичко става много бързо и лесно.
Тези кюфтенца на фурна свършват за минути
На дъното на една тавичка сипвате малко зехтин. Размазвате хубаво. Отгоре нареждате печени нарязани чушки от буркан. После поръсвате със сиренце, около 100 гр.. Слагате три скилидки чесън, който е ситно нарязан. След това добавяте нарязана една връзка магданоз. Поръсвате с черен пипер и сол на вкус.
В отделна купичка разбърквате три яйца, добавяте 4 с.л. кисело мляко, 2 с.л. брашно, щипка сода за хляб и заливате всичко в тавата с получената смес.
Пилешки гърдички във фолио - пръстите да си оближеш!
Печете за 20 минути на 200 градуса в предварително загрята фурна. Вадите полученото и го поръсвате с кашкавал. Връщате във фурната за ще 10 минути на 200 градуса.
@lubimigozbi миш маш на фурна за 30 минути ##готвач ##gotvene ##recepti ##готвене ##recepta ##рецепта ##рецепти ##българия ##bulgarianthings ##Храна ##hrana ##готвим
♬ original sound - LubimiGozbi
Бон апети./jenata.blitz.bg
Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!