Няма наяждане с тези сочни пилешки рулца

Горещо ви препоръчваме да изненадате любимите си хора вкъщи с това вкусно, ароматно и красиво ястие

https://jenata.blitz.bg/vkusotii/nyama-nayazhdane-s-tezi-sochni-pileshki-rultsa Jenata.blitz.bg
Няма наяждане с тези сочни пилешки рулца

Ако трябва да приготвите нещо ефектно, засищащо и бързо за вечеря, пилешките рулца винаги са печеливш избор! Всички ги обичат - от малки до големи.

От  jenata.blitz.bg горещо ви препоръчваме да изненадате любимите си хора вкъщи с това вкусно, ароматно и красиво ястие. А най-важното е, че деликатното пилешко филенце със сочен пълнеж по никакъв начин няма да се отрази на фигурата ви! 

Необходими продукти: 

2 половинки пилешко филе (или 1 цяла гърда)
50–70 гр. настъргано твърдо сирене
2-3 скилидки чесън

Шеф готвач сподели рецептата си за най-вкусните пилешки гърди в света

1 морков
малка връзка магданоз
2-3 суп. л. майонеза

сол и черен пипер на вкус
растително масло

Начин на приготвяне: 

Нарежете пилешките гърди на слоеве, начукайте ги леко и овкусете със сол и черен пипер.

Невероятно вкусни пилешки гърди, които стават само за 1 минута (СНИМКИ)

Обелете морковите и ги настържете на едро ренде. Смесете ги с настърганото сирене, накълцания на ситно магданоз, пресования чесън и майонезата. Добавете съвсем малко сол и разбъркайте добре. 

Поставете по малко количество от получената смес върху всяко филе и завийте на руло. За да не се разваля формата, може да ги увиете с конец. 

Запържете рулцата в растително масло до златисто кафяво, след което отстранете конеца. Добавете малко вода или бульон и сложете ястието да се пече в предварително загрята до 200 градуса фурна за 15–20 минути. 

Толкова нежни и сочни пилешки гърдички през живота си не сте яли

Рулцата могат да се сервират както топли, с някаква гарнитура, така и студени. Добър апетит! /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Горещи

Коментирай