logo

Бившата кралица на красотата оцеля въпреки аневризма, инсулт, сепсис и лекарска грешка СНИМКА

Бившата кралица на красотата оцеля въпреки аневризма, инсулт, сепсис и лекарска грешка СНИМКА

Тази жена трябваше да премахне част от черепа, няколко месеца състоянието й беше критично и лекарите не даваха положителни прогнози

Тази жена трябваше да премахне част от черепа, няколко месеца състоянието й беше критично и лекарите не даваха положителни прогнози. Но всичко завърши добре.

Миналият ноември американката Синтия Мартинес отишла на гости на приятели с петгодишния си син. Когато свалила дрехите си в коридора, Синтия изведнъж припаднала.

Приятелите й се обадили на бърза помощ и скоро пристигнала линейка. По някаква причина те решили, че момичето е взело свръх доза и й дали наркотично неутрализиращо вещество. 

Какво се случва с тялото и здравето на жените, които ядат сланина

Това било огромна грешка - момичето водило здравословен начин на живот.

Синтия от юношеството участва в конкурси за красота и печели няколко от тях, а след това става жури. Синтия се върнала в съзнание по пътя към болницата. Тя започнала да крещи заради ужасни болки в главата. 

Тези натурални продукти борят хроничната умора

Както се оказа по-късно, в мозъка на Синтия станало нещо страшно.

Специалистите бързо извършили операция и отстранили аневризма. В този момент изглеждало, че най-лошото е свършлои. Но няколко дни по-късно Синтия получила инсулт. Той довел до мозъчен тумор. Освен това тя получила сериозна белодробна инфекция, а след това и сепсис.

Синтия била много слаба. Лекарите не са били сигурни, че тя може да се изправи и подготвяли семейството й за най-лошото. В тежко състояние тя претърпя поредната операция - част от черепа й бил отстранен.

В продължение на няколко месеца Синтия се борила за живота си и се случило нещо невероятно - тя се възстановявила! 

Синтия все още е на лечение. Около година, след като тя падна в къщата на приятелите си, лекарите възстановиха черепа на Синтия, заменяйки липсващия фрагмент със синтетична кост./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Невролог

Невролог 06.06.2020 23:15

Инсулт да доведе до мозъчен тумор?!? Ти да видиш! Нито инсулт, нито мозъчен тумор има написалият статията. Той просто е олигофрен.