logo

Фитнес блогърка шашардиса всички, жените са във възторг от нея СНИМКИ

Фитнес блогърка шашардиса всички, жените са във възторг от нея СНИМКИ

Австралийката Кейт Райтър побърза да вдъхнови своите последователи към действие след Нова година

Януари е. Време е да започнеш живота си наново, да започнеш да работиш за това телом и духом.

Затова фитнес блогърка от Австралия побърза да вдъхнови своите последователи към действие. И не, тя не настоява аудиторията ѝ масово да хукне към залата и да започне да се поти неистово в името на отслабването. Напротив, тя иска от жените точно обратното! 

Кейт Райтър от Лонг Джети в Австралия показа какво се е случило с нея през последните шест години. Мнозина обаче си помислили, че жената объркала реда на снимките. 

Все пак, според тях, тя е започнала да изглежда по-зле. И момичето е убедено, че, макар и коментиращите да имат право на мнение, то не играе никаква роля: в момента тя е много по-щастлива от всякога. 

На снимки от 2014 година Кейт е в идеална физическа форма. Тя изглежда щастлива, но, както казва самото момиче, на нея хич не ѝ било до усмивки. 

Тогава тя въобще не била доволна от себе си - постоянно била преследвана мисли за това, че тя не е достатъчно добра.  

"Трудно ми е да гледам старите ми снимки и да си спомням какъв човек тогава съм била. Не, че искам да изглеждам отново така. Те ми напомнят за моите мании", споделя Кейт. 

"Тогава залата за фитнес бе преди всичко друго.

Всеки ден аз се мерех на кантара, мечтаех да съм още по-стройна, но въпреки това си похапвах, когато никой не гледаше. Бях много срамежлива и никога не се чувствах достатъчно добре", разказва още тя.  

Но веднъж по настояване на авторитетен за Кейт човек момичето все пак разбрало: ако тя е пищна жена, тя ще се чувства много по-добре, вместо постоянно да се старае да отслабва.

Оттогава маниите ѝ по диети, тегла и физическа форма постепенно започнали да изчезват.

Сега момичето отстоява своите позиции в мрежите, a нейната кариера на плюс сайз моделка върху само стремглаво нагоре. Аудиторията ѝ е близо 150 000 души в Инстаграм и Ютуб.  

"Ето какво искам да ви кажа. Съвсем не е задължително, че животът ви ще стане по-хубав, ако отслабнете. Най-вероятно, ще стане точно обратното. Хармонията, стоейки на кантара, няма как да се постигне", споделя Кейт. /jenata.blitz.bg 

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай