Кърсти мислеше, че мъките й са заради бременността, истината я шокира!

Кърсти мислеше, че мъките й са заради бременността, истината я шокира!

В третия месец британката започнала да се оплаквала от умора, мигрена, високо кръвно, нощно изпотяване и загуба на килограми

Млада британка обърка симптомите на смъртоносно заболяване с признаци на бременност и едва не загуби живота си, пише Liverpool Echo.

26-годишната Кърсти била бременна в третия месец, когато започнали да се оплаква от умора, мигрена, високо кръвно и нощно изпотяване. Започнала да губи и килограми, въпреки че се хранела нормално. Всичко това обаче тя придала на бременността си. 

Няколко седмици след раждането на дъщеря й здравословните проблеми не отшумявали и дори се влошили още повече. Младата майка потърсила медицинска помощ, а специалистът открил 13-сантиметров раков тумор с размерите на грейпфрут между белите й дробове.

Брутално: Болна от рак красавица показа ада, през който минава ВИДЕО

"Очевидно затова получавах задух, защото притискаше дробовете ми", казва тя.

Кърсти била диагностицирана с първичен медиастинален B-клетъчен лимфом.  

Две седмици след страшната диагноза тя започнала курс от химиотерапия, но се разболяла от пневмония и го преустановила за кратко. За щастие, след терапията ракът навлязъл в ремисия.

Британката вече не усеща признаците на страшната болест и е благодарна на 11-месечната си дъщеря, че е дала нов смисъл на живота й.

Пием ги всеки ден, но тези напитки причиняват рак при жените

"Като ми казаха, че имам раков тумор в гърдите, първите няколко дни бях просто в пълен шок и дори не можех да плача.

Когато бях в болница за по-дълго време, например когато имах пневмония, бях толкова слаба и психически и физически изтощена. Тя наистина беше нещото, за което да живея. Знаех, че трябва да се прибера вкъщи заради нея", разказва младата майка.

Сега Кърсти иска да привлече общественото внимание към заболяването си и призовава всеки, който изпитва подобни симптоми, да отиде на лекар.

"Докторът каза, че ако болестта не беше открита навреме, щях да се задуша заради бързо нарастващия агресивен лимфом. 

Линдзи усети болка в корема дни, след като роди, часове по-късно отрязаха ръцете и краката й

Наистина съм късметлийка, че го хванахме навреме. Беше като бомба със закъснител. Всъщност е доста страшно", добавя 26-годишната жена. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай