logo

Мадама сложи скрита камера на огромния й бюст и откри нещо шокиращо! ВИДЕО

Мадама сложи скрита камера на огромния й бюст и откри нещо шокиращо! ВИДЕО

Момичето реши да си направи таен експеримент и да разбере колко често някои гледа гърдите й

Без да се лъжем трябва да си признаем няколко неща. А те са, че самите съзнателно или не, но обичат а показват бюста си. Разбира се говорим за умерена показност, а не пошло демонстриране на бюста в огромно и бездънно деколте.

Другият неоспорим момент е, че мъжете масово зяпат женската гръд. Добре е, ако това става по завоалиран начин, а не нагло и безочливо.

Тежки проблеми налегнаха жената с най-големи изкуствени гърди в света (СНИМКИ 18+)

Но едно момиче, което е надарено с огромен бюст, реши да си направи доста интересен таен експеримент.

Тя облече блуза с дълбоко деколте, което да подчертава пищния й бюст, а между гърдите си сложи скрита камера. След това реши да се поразходи из улиците на Ню Йорк.

Гърдите на тези холивудски звезди изумиха всички! (СНИМКИ 18+)

Тя искаше да излгеда записите след това, за да разбере колко често някои поглежда към гърдите й. Но не само това! Тя имаше и една много по-голяма цел.

Е, резултатие от тайният й експеримент бяха... очаквани. Трудно беше да се намеря човек, които да не погледне към бюста й.

По пътя момичетата срещнало заинтересовани сервитьори и гости на същите ресторанти. Както и рвнива момиче, което доста силно придърпва приятелят й щом се разминават с нея.

Разбира се и случайни минувачи и продавачи също зяпали гърдите й. Да не говорим ,че и кучета се заглеждали по нея. Наистина! Ще се уверит във видеото, което е в края на материала.

Но истинската цел на секси красавицата е не само да види колко често я зяпат в деколтето, а да привлече вниманието на обществеността към проблема с рака на гърдата и неговата превенция.

Това става ясно от крайните надписи, които се появяват, когато броячът на „визуалните контакти“ надхвърли 30. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай