logo

Майка на две деца свали 50 кг. без минута спорт

Майка на две деца свали 50 кг. без минута спорт

Жената признава, че никога не е стъпвала в залата за фитнес

Тереза цял живот е била много слаба, имала е чудесен ген и никога не се е притеснявала за килограмите си. Диетата не е било нещо, което е спазвала. 

След като обаче Тереза се омъжила и родила две деца, хормоните й полудели.

56-годишната Салма Хайек се пусна чисто гола

"След раждането теглото нарасна скокообразно. Освен това ми поставиха диагноза поликистоза на яйчниците, което допълнително утежни ситуацията. За една година качих 50 килограма “, признава Тереза.

Опитвах да тренирам, но ту свалях два килограма, и на тяхно място качвах нови 5", оплаква се тя.

След раждането на второто си дете - Вяра, стрелката на кантара ударила 103 килограма. "Нямаше диета, която да не съм опитала и всичко бе за нищо", казва тя.

След консултация с лекар, той й предлага нова диета, която гарантира, че ще й помогне в битката с килограмите.

От менюто на Тереза ​​изчезнаха почти всички въглехидрати. Без паста, без сандвичи, нищо подобно. Мазната риба, постно месо, ядки, яйца и авокадо станаха основата на диетата на жена, която отчаяно искаше да отслабне.През първите два месеца Тереза ​​стана с 15 килограма по-лека. "Бях изумена. Невероятно е, никоя друга диета не е действала така. Продължих да се храня, както каза лекарят и теглото просто се топеше пред очите ми.Спрях всякакви въглехидрати и започнах да ям храна богата на протеин и здравословни мазнини", казва тя, описвайки кето диетата.
 

В същото време Тереза дори не стъпва във фитнеса. Единствената й физическа активност е да ходи с децата си на училище и на пазар. Тя изоставила и идеята да яде често по малко.
 

Тя се придържаше към системата на периодично гладуване, консумирайки цялата си дневна храна в две дози.

Закусвам в 11, а следващия път ям, например, в два следобед. И след това следва фастинг до следващата сутрин. В началото ми беше трудно, но свикнах“, казва Тереза.


Само за 10 месеца Тереза се стопила на половина и вече се чувства много добре. Примерът й е последван и от нейния съпруг, който също вече е на което и има големи резултати. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай