logo

56-годишната Салма Хайек се пусна чисто гола

56-годишната Салма Хайек се пусна чисто гола

Никога няма да кажете, че актрисата е на такава възраст

Салма Хайек, която е участвала в над 60 филма – от сапунени опери до саги за супергерои на Мarvel, е многократна носителка на награди, която изненадва всички около себе си не само с таланта и постоянството си, но и с невероятната си визия и красота.

Мадона се показа без грим и шокира мрежата, неузнаваема е! ВИДЕО

С годините сякаш тя не избледнява, а обратното.

Актрисата процъфтява напук на всички закони на природата.

На 56 години актрисата изглежда фантастично и смело демонстрира уникална фигура и визия на снимки и видеа, публикувани в социалната мрежа. Каква е тайната на красотата на известната актриса обаче?

Един от съветите на звездата към всички дами е да бъдат уверени във външния си вид.

Вътрешните промени водят до външни - друг постулат на секс символа на Холивуд. В същото време актрисата не се отказва от вкусна храна.

Хайек практикува дихателни практики и медитации, за да се справи с наднорменото тегло, като същевременно не преследва бърз резултат, поставяйки здравето на първо място. Разбира се, това не изключва физическата активност, но Салма предпочита танците пред всички тренировки.

Хайек обича да посещава и сауната. Точно това демонстрира тя с последните си снимки в профила си в социалната мрежа. Актрисата показва невероятно тяло и то без да е сложила нито една дреха на него. Все пак е прикрила прелестите си с кърпи.

„Възползвах се от лечебната сила на сауната и се освободих от стреса“, написа звездата. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!