logo

Мъчат ви пъпки и акне? Забравете за тях с тези прости трикове у дома

Мъчат ви пъпки и акне? Забравете за тях с тези прости трикове у дома

Само за няколко седмици ще забележите огромна промяна

Всеки иска да изглежда страхотно, да няма бръчки или пъпки. Въпреки това много хора търпят акнето върху кожата си и се надяват, че то просто ще отмине след време.

6 храни, които прочистват кръвта от токсини

В известна степен тези хора са прави, но без допълнителни грижи и процедури, този процес може а отнеме много дълго време. Е, сега ще ви разкрием как най-лесно в домашни условия да се отървете от акнето.

Измивайте лицето си възможно най-често

След разходки по улиците, ходене на работа, университет или в училище, е добре да измивате лицето си с вода. Така махате праха, който „събирате” от улицата. Тази процедура няма да отнеме много време.

5 храни с магически способности

Пийте повече вода

Опитвайте се да пиете колкото се може повече вода дневно. Дори и да не сте жадни, просто консумирайте от прозрачната течност. Тя пречиства тялото. Човек трябва да изпива около 2 литра дневно.

Внимание: 9 храни, които могат да ви убият

Храна

Внимавайте какво консумирате. Този съвет е сред най-важните, защото именно храната влияе много на тялото ви. То може да не се справя с преработката на продуктите, които сте яли. В интернет може да откриете храни, които да изключите от менюто си по време на борбата с акнето.

Спрете да ядете тези храни преди да сте развили рак!

Минимално докосване

Опитайте се да не пипате лицето си с ръце. Често по ръцете си има микроби. Докосвайки лицето си с тях вие рискувате да ги пренесете на кожата там, а това от своя страна причинява акне.

Всяка жена трябва да забрави за тези храни, преди да са убили красотата й

Следвайте тези прости правила и ви гарантираме, че само след няколко седмици ще забележите значителна разлика и подобрение. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

anna

anna 25.10.2020 11:10

Хапчета срещу акне - http://derminax.lv Лично съм го ползвала и много ми помогна.